Samospráva

Po prvýkrát v tomto roku: Na poslancov a primátora čaká spoločné rokovanie

Na mestských poslancov Zlatých Moraviec čaká prvé verejné rokovanie v tomto roku. Aké témy sa budú rozoberať na 25. zasadnutí Mestského zastupiteľstva?

Ilustračný obrázok k článku Po prvýkrát v tomto roku: Na poslancov a primátora čaká spoločné rokovanie
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Poslanci a primátor mesta budú opäť verejne rokovať. V poradí 25. zasadnutie mestského zastupiteľstva, ktoré je zároveň prvým v tomto roku, sa uskutoční vo štvrtok 9. februára 2017 o 16:00 hod. v obradnej sále Mestského strediska kultúry a športu v Zlatých Moravciach.

Na programe rokovania je viacero vecí. Schvaľovať sa napríklad bude návrh VZN Mesta Zlaté Moravce č. /2017 o určení miesta a času zápisu dieťaťa na plnenie povinnej školskej dochádzky v základnej škole, ktorej zriaďovateľom je Mesto Zlaté Moravce.

Taktiež sa bude rozoberať napríklad i informácia o výsledku kontroly verejných financií, majetku a plnenia opatrení z predchádzajúcich kontrol v okresných mestách vykonanej NKÚ SR v Meste Zlaté Moravce. Poslanci sa pozrú aj na informáciu o výsledku kontroly verejných financií a majetku zdravotníckych zariadení vykonanej NKÚ SR v zlatomoraveckej Mestskej nemocnici.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM