Samospráva

Po druhýkrát v tomto mesiaci: Poslanci sa stretnú na spoločnom rokovaní

Jeden deň pred jarmokom sa v Zlatých Moravciach uskutoční zasadnutie mestského zastupiteľstva. Pôjde o výjazdové zasadnutie, ktoré sa bude konať v kultúrnom dome v mestskej časti Chyzerovce.

Ilustračný obrázok k článku Po druhýkrát v tomto mesiaci: Poslanci sa stretnú na spoločnom rokovaní
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Poslanci a primátor mesta budú opäť verejne rokovať. V poradí 30. zasadnutie mestského zastupiteľstva, ktoré je zároveň druhým z dvoch plánovaných v tomto mesiaci, sa uskutoční vo štvrtok 28. septembra 2017 o 15:00 hod. v kultúrnom dome v Chyzerovciach.

Zastupiteľstvo sa pôvodne malo konať o 16:00 hodine, ale nakoľko na prvom zasadnutí mestského parlamentu z tohto mesiaca sa nestihli prerokovať všetky plánované body, to najbližšie bude rozšírené o pokračovanie 29. zasadnutia. Z neho sa celkovo prerokuje 26 bodov.

Po jeho ukončení príde na rad už v poradí 30. zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Zlatých Moravciach. Na jeho programe je celkovo 27 bodov. Medzi nimi bude napríklad návrh na financovanie havarijného stavu strechy na budove ZŠ Robotnícka, ktorá zateká na viacerých miestach a spôsobuje škole počas daždivého počasia výrazné problémy. Poslanci budú rozhodovať o pridelení finančnej injekcie na jej opravu vo výške 55-tisíc eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM