Rôzne Iné športy

Piruett postúpila na významnú súťaž: Potrebuje ale pomoc, hľadajú sa sponzori!

Hoc majú miestenku na finále celosvetovej súťaže istú, ich účasť istá nie je. Mladé tanečníčky z Moraviec potrebujú od ľudí pomoc. Na ich cestu za ďalším úspechom im totiž chýbajú peniaze.

Ilustračný obrázok k článku Piruett postúpila na významnú súťaž: Potrebuje ale pomoc, hľadajú sa sponzori!
Zdroj: TS Piruett

Zlatomoravecká tanečná skupina Piruett sa v marci rekvalifikovala do celosvetového finále súťaže v moderných tancoch DanceStar. Ide o jednu z najprestížnejších súťaží v moderných tancoch vôbec. Toto finále sa bude konať koncom apríla v chorvátskom meste Poreč. Práve lokalita tohto miesta je však pre naše úspešné tanečníčky problémom, nakoľko cesta do Chorvátka nie je lacná a Piruett na to v súčasnosti nemá peniaze. Hľadá sa preto pomoc.

„Kedže sa to nekoná na Slovensku, je to pre nás veľký problém. Takéto súťaže obnášajú mnohé vybavovania a hlavne treba financie na to, aby sme mohli ukázať náš talent v inej krajine. Tieto majstrovstvá budú trvať päť dní. Preto plne pracujeme na tom, aby sme zohnali čo najviac sponzorov, ktorí budú tak ochotní, že nám prispejú – hlavne na ubytovanie, štartovné a dopravu, kedže to nie je tak lacná záležitosť,“ povedala Emma Klučiarová, jedna z dvojice vedúcich TS Piruett.

Ak by mal preto niekto záujem podporiť naše šikovné tanečníčky, má možnosť. Prípadní sponzori môžu kontaktovať TS Piruett cez ich facebookovú stránku, kde môžu zaslať správu o tom, ako by vedeli pomôcť. Piruett môžu kontaktovať aj na mail -
tspiruettzm@gmail.com. „Kedže nás tlačí čas, najlepšie by bolo zaslať finančnú pomoc do konca apríla. Keď spočítame ubytovanie, , cestovné náklady a štartovné na choreografie, tak celková suma sa pohybuje okolo 4 000 eur. Budeme veľmi radi, ak nás podporíte a budeme môcť reprezentovať našu krajinu a taktiež naše mesto Zlaté Moravce,“ povedala Emma.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM