Monika Földešiová Tlačové správy

Papp, Jaroš a Haasová deťom

Darujte a budete obdarovaní. To je hlavné heslo veľkej párty pre deti, ktorá sa chystá začiatkom júla.

Ilustračný obrázok k článku Papp, Jaroš a Haasová deťom
Zdroj: Dnes24.sk

Každý, kto prostredníctvom darcovského portálu ĽudiaĽuďom.sk prispeje ľubovoľnou sumou na jednu z troch vybraných výziev chorých detí, získa automaticky rodinnú vstupenku na akciu plnú detských hier, zábavy a koncertu Zuzany Haasovej, Roba Pappa a Mira Jaroša.

Tri príbehy, tri ťažké osudy. To je Miška, ktorá sa narodila v šiestom mesiaci a trpí detskou mozgovou obrnou, sekundárnou epilepsiou, či ťažkou myopiou. Rovnako je to Alex, ktorý rovnako kvôli predčasnému narodeniu nevie sám stáť, chodiť, ani sedieť. Napokon je to Natálka, ktorá sa narodila bez vyvinutého úchopového reflexu v ľavej ruke. Tieto deti sú jedny z mnohých, ktoré majú na darcovskom portáli ĽudiaĽuďom.sk zaregistrovanú výzvu, čiže žiadosť o finančnú pomoc. Ich osudy však neostali bez povšimnutia. Trojica známych slovenských osobností – Zuzana Haasová, Robo Papp a Miro Jaroš sa rozhodla, že si práve tieto výzvy vezme pod svoj patronát. Už druhý týždeň prebieha ich vzájomný súboj v tom, kto získa v prospech svojej výzvy viac peňazí. Na konci však nikto neostane porazený, práve naopak. Odmena totiž čaká na každé dieťa a možno práve aj na to vaše. Už 8.júla sa totiž uskutoční veľká detská párty, na ktorú bude pozvánka zaslaná každému, kto prispeje ľubovoľnou sumou v prospech Mišky, Alexa, či Natálky. Pozvánka platí pre celú rodinu a to už skutočne stojí za to. „Deti milujú zábavu, preto sme sa rozhodli im pripraviť takúto akciu. Konať sa bude v utorok ôsmeho júla v podniku Kojot Pub v Bratislave, ktorý má krásnu terasu, detské atrakcie,tram­polínu, či jazierko s rybami. Chýbať nebudú rôzne súťaže, ceny a hlavný bod programu – koncert našich troch osobností. Už len pre ten radostný detský úsmev sa zapojiť do tejto akcie rozhodne oplatí,“ povedal Tomáš Mácha, PR manažér portálu ĽudiaĽuďom.sk.

Do podpory jednotlivých výziev sa môžete zapojiť do 22. júna a to jednouchým kliknutím na www.ludialudom­.sk/Miska, www.ludialudom­.sk/Alex alebo www.ludialudom.sk/Natalka.

Papp, Jaroš a Haasová deťom
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM