Veronika Kalinová Kultúra

Opäť je tu programom nabitý víkend: Kino, guláš, tanec, spev, futbal, jarmok a mnoho iného

Posledný júnový víkend sa rozhodne nudiť nemusíte. V meste a v okolí sa koná mnoho zaujímavých podujatí. Stačí si vybrať a poriadne si to užiť.

Ilustračný obrázok k článku Opäť je tu programom nabitý víkend: Kino, guláš, tanec, spev, futbal, jarmok a mnoho iného
Zdroj: Dnes24.sk

Otvorenie letných piatkových večerov

V piatok o 18.00 hod. sa začína otvorenie piatkových večerov na zámku Topoľčianky. Pre návštevníkov je pripravený dobový jarmok spolu s vystúpením historickej divadelnej skupiny s názvom Cesta slovenskou históriou. Chýbať nebude humorne ladené šermiarske vystúpenie a streľba zo zbraní. Vstupné: dospelí: 2 eurá, dieťa: 1 euro.

60. výročie sľažianskeho futbalu

Pre návštevníkov si obec Sľažany pripravila v sobotu mnoho futbalových zápasov žiakov, dorastu i starších pánov. Chýbať nebudú i významné futbalové osobnosti z Nitrianskeho kraja, ktorí prijali pozvanie. Večer čaká všetkých návštevníkov zábava pri hudobnej kapele Fenomen.

II. ročník súťaže vo varení guľášu a súťaže o siláka obce

Na futbalovom ihrisku v Tesárskych Mlyňanoch sa budú od 15.00 hod. odohrávať rôzne súťaže ako napríklad v pití piva či v sedení na býkovi. Chýbať nebude ani ochutnávka tých najlepších guľášov z okolia, živá hudba a tombola.

Varenie guľášu a krst knihy

V sobotu sa v kultúrnom dome v Chyzerovciach bude organizovať varenie guľášu, ktoré bude spojené s krstom knihy prof. Ing. Ivana Hričovského DrSc.

FC ViOn – Šaľa

V sobotu i 11.00 hod. sa odohrá prípravný zápas FC ViOn – Šaľa.

Školská SuperStar

V nedeľu v pohostinstve Midas o 15.00 hod. sa bude konať prezentácia talentovaných žiakov a žiačok zo Sľažian, ktorí publiku predvedú svoje spevácke schopnosti.

Hurá, prázdniny

V nedeľu sa v mestskej časti Prílepy v parku pri kultúrnom dome o 15.00 hod. uskutoční 2. ročník športového podujatia s názvom Hurá prázdniny. Akciu usporiada spevácky súbor Kolovrátok a obecný výbor. Pred deti budú pripravené športové súťaže a preteky na bicykloch okolo parku.

Ladíme

V sobotu a nedeľu o 19.00 hod. si môžete oddýchnuť pri filme Ladíme. Bude to komédia o dievčati, ktoré nastúpi na novú školu a založí novú hudobnú kapelu. Vstupné: 2 eurá

Foto: ilustračná

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM