Kristína Striešková Rôzne

Obchodný zástupca pre spoločnosť ANEKO SK

Ste komunikatívny? Flexibilný? Samostatný? Spoločnosť ANEKO SK, s.r.o. hľadá obchodného zástupcu na predaj plastových a hliníkových okien a dverí. Predpokladaný termín ukončenia výberového konania je 31. január 2012.

Spoločnosť sa zaoberá výrobou a predajom plastových a hlinníkových okien, dverí. Sídlo firmy a výroba sa nachádza v Zlatých Moravciach. Predaj sa uskutočňuje formou značkových predajní, autorizovaných a regionálnych predajcov, taktiež sa zaoberá predajom v maloobchode, veľkoobchode a stavebných firmách.

Informácie o pracovnom mieste: Miesto práce: Bernolákova 57, 953 01 Zlaté Moravce Ponúkaný plat (brutto): dohodou Termín nástupu: ihneď Druh pracovného pomeru: plný úväzok

**Náplňou práce obchodného zástupcu: **

  • vypracovannie cenových ponúk v programe KLAES
  • tvorba databázy zákazníkov
  • starostlivosť o zákazníkov

Zamestnanec bude mať k dispozícií : firemný automobil, firemný mobil, notebook alebo počítač. Ďalšou výhodou je práca v mladom a dynamickom kolektíve. **Požaduje sa **stredoškolské vzdelanie s maturitou, nadstavbové vyššie odborné vzdelanie alebo vysokoškolské vzdelanie I. stupňa. Ďalej sú potrebné základy strojopisu a počítačové znalosti aplikácie Microsoft (Word, Excel, Outlook, Powerpoint). Taktiež 2 roky praxe na pozícii obchodného zástupcu.

Životopisy zasielajte na mail: marketing@aneko.sk, najneskôr do 30. 01. 2012 Kontaktná osoba: Monika Beličinová Tel.: 037/642 20 57, 0911 665 218 http://www.aneko.sk Vybraní účastníci budú kontaktovaní telefonicky.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM