Kristína Striešková Futbal

Nová posila do útoku pre FC ViOn

Tretí deň v novom roku využil tím Zlatých Moraviec na odštartovanie prípravy do jarnej časti Corgoň ligy.

Po odchode futbalistov z Malajzie ostali v zostave FC ViOn voľné tri miesta, ktoré musí tréner Jarábek obsadiť novými hráčmi. Preto sa na prvom tréningu objavilo niekoľko nových tvárí. Tréneri Zlatých Moraviec plánujú preveriť celkovo sedem hráčov, ktorí sa zúčastňujú zimnej prípravy.// „Kmeňoví hráči budú tento týždeň trénovať o čosi menej. Hráči, ktorí prišli na skúšku a noví hráči majú pred sebou dvojfázové tréningy, aby sme zistili aká je ich fyzická a technická zdatnosť,"// povedal Milan Ivanka, asistent trénera.

Káder ViOnu tento rok posilnia dvaja noví útočníci. Ľubomír Bernáth zo Spartaku Trnava, ktorý do tímu prišiel na výmenu za Karola Pavelku. Druhým útočníkom je Martin Luhový, ktorý pôsobil v druholigovej Petržalke.

Hráčov ViOnu čakajú počas zimnej prípravy aj zápasy v českej Tipsport lige.// „Minulý rok sme sa v Tipsport lige dostali do finále. Sú tam kvalitní súperi a vzhľadom na to, že sa nám účasť v lige ako súčasť príprav osvedčila zapojíme sa do nej aj tento rok,"// povedal hlavný tréner Jarábek. Prvý zápas proti Olomoucu čaká hráčov ViOnu už siedmeho januára v Brne. ** Hráči, ktorí sa zapoja do zimnej prípravy:** Noví hráči: Martin Luhový (prestup z Petržalky), Ľubomír Bernáth (výmena z Trnavy) Hráči na skúške: Matúš Lacko (Znojmo), Martin Husár (Brno), Erik Novisedlák (Považská Bystrica), Dominik Štefún (Petržalka, Púchov), Lukáš Garaj (Vráble), Martin Bačík (FC Zlín), Fréderic Numeric (Šaľa)

Ján Suchodolinský

Nová posila do útoku pre FC ViOn
1
Galéria
Vion_1_Trening
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM