Šport

Nohejbalová liga má za sebou kvalitný ročník: Zvíťazili Levice

Nohejbal sa v Moravciach teší veľkej obľube. Druhý ročník ligy obohatili aj tímy z okolia. Víťazstvo patrí právom Leviciam.

Ilustračný obrázok k článku Nohejbalová liga má za sebou kvalitný ročník: Zvíťazili Levice
Zdroj: Dnes24.sk

V marci sa ukončil 2. ročník nohejbalovej Zlatomoravskej ligy. Pilotný ročník mal pod patronátom Viliam Ondrejka a hralo sa na tenisových kurtoch FC Vion. Víťazom prvého ročníka sa stal Červený Hrádok A v zložení: P.Šabík, J.Šabík, M.Kaplán, M.Pisarčík. Ostatné tímy boli z Moraviec.

Druhý ročník si pod patronát zobral poslanec NR SR Marián Kéry a liga sa rozšírila o tímy z Levíc, Vrábel, Veľkého Zálužia a hralo sa v telocvični gymnázia Janka Kráľa v Moravciach. Víťazom sa stali Levice v zložení: Š. Nágel, M. Mesár, M. Fabián, L. Tomášek a M. Dorník. Levice predvádzali vynikajúci nohejbal a boli prínosom ligy. Boj o druhé miesto vyhralo nakoniec CVČ Veľké Zálužie, kde z mladých chlapcov vyrastajú skvelí nohejbalisti a z roka na rok vidieť ich vzostup. Bronz získali Vráble.

Po konečných bojoch odovzdal poháre všetkým tímom poslanec NR SR Marián Kéry. Všetci sa zhodli, že tento ročník bol veľmi kvalitný a nohejbal sa v našom kraji nestratí.

Výsledné poradie:

  1. Levice
  2. CVČ Veľké Zálužie
  3. Vráble
  4. Č. Hrádok Jun.
  5. Č. Kľačany
  6. Č. Hrádok Krčma
  7. Machulince
  8. Č. Hrádok Seniori
Nohejbalová liga.
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM