Rôzne

Nočná zábava na dvoch kolesách: Cyklisti z okolia sa vyberú na vrch Benát

Denná cyklistika je skvelá, nočná má však svoje vlastné čaro. Cyklisti z okolia Moraviec sa už čoskoro vydajú na nočný výjazd k vrchu Benát. Pridať sa môžu všetci.

Ilustračný obrázok k článku Nočná zábava na dvoch kolesách: Cyklisti z okolia sa vyberú na vrch Benát
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Športový klub Topoľčianky si pre milovníkov dvojkolesového športu pripravil poriadnu lahôdku. Čaká nás nočný výjazd na vrch Benát. Akcia sa uskutoční v piatok 13. októbra 2017.

„Zraz je o 18:15 hodine na parkovisku pred hotelom v Topoľčiankach, odchod na cyklotúru je na pláne o 18:30 hodine,“ informuje vedenie Športového klubu Topoľčianky.

Akcie sa môže zúčastniť každý milovník cyklistiky. Nezabudnite si však so sebou zobrať svetlo a teplejšie oblečenie. Zúčastniť sa môžu aj deti, nie však samé. „Deti do 15 rokov sa môžu zúčastniť akcie v doprovode dospelej osoby,“ dodáva vedenie klubu.

Vrch Benát sa považuje za najkrajší a turisticky najnavštevovanejší vrch Pohronského Inovca. Týči sa nad obcami Žitavany a Machulince v okrese Zlaté Moravce. Vidieť odtiaľto celé horné Požitavie, Topoľčiansky zámok, hrady Jelenec a Hrušov či hrebeň pohoria Tribeč.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM