Peter Klimant Iné športy

Nezastavilo ich ani nepriaznivé počasie: Zlatomoraveckí hokejbalisti zabojovali o ďalšie body

Desiate kolo Zlatomoraveckej hokejbalovej ligy prinieslo ďalšie napínavé zápasy. Pozrite si kompletné výsledky spolu so zhrnutím každého jedného zápasu, nech viete, ako hral váš favorit.

Ilustračný obrázok k článku Nezastavilo ich ani nepriaznivé počasie: Zlatomoraveckí hokejbalisti zabojovali o ďalšie body
Foto: Radka Deckerová / Zdroj: Dnes24.sk

Penguins – Metanolik 8:4

  • góly: J. Valent 4, J. Bošanský, T. Segíň, P. Kolárik, J. Rakovský – M. Godor, T. Ďurček, J. Opálený, M. Fazika
  • Rozbehnutý Penguins si nič iné ako viťazstvo v tomto zápase nepripúšťal. Hostia sa však nevzdávali a chceli domácim cestu za tromi bodmi čo najviac sťažiť. Kvalita sa však prejavila a majster potvrdil svoju líderskú pozíciu v aktuálnej sezóne a na svoje konto si pripísal tri body.

Routiners – HC Zlaté Moravce U-20 11:0

  • góly: P. Dvonč 4, M. Sedlák 2, B. Strákoš 2, I. Janček, M. Danáč, R. Škrteľ
  • Zápas mal jasného favorita a Routiners to od začiatku potvrdzovali. Mladíci z U20 nastúpili v oklieštenej zostave, keď choroba nedovolila nastúpiť trom hráčom. Domáci držali opraty zápasu jasne vo svojich rukách a na hosťujúceho brankára sa valil jeden útok za druhým. Domáci postupne strelili mladíkom 11 gólov a do tabuľky si tak pripísali ďalšie tri body. Zápas skvele vyšiel Škrteľovi z Routiners, ktorý pripravil pre spoluhráčov až 5 gólov a sám jeden tiež pridal.

Benetton – Devils 7:0

  • góly: R. Drienovský 3, P. Kliman, B. Segíň, P. Pecho, T. Kováč
  • Zápas Benettonu proti Devilsu sa odohral za neutíchajúceho dažďa a na šmykľavom teréne. V prvej tretine Benetton zo svojho tlaku nevyťažili nič, len kopec šancí a jasnú prevahu v hre. Góly začali padať až v druhej a tretej tretine. Devils na nátlakovú hru Benettonu nevedel nájsť recept a len veľmi sporadicky zaútočil a šance čo mali, stroskotali na obrane alebo brankárovi Benettonu.

Hbk Stallions – Scorpions 1:8

  • góly: A. Kurila – T. Nízl 3, M. Baťala 2, M. Ondriaš, B. Ďurček, M. Belica
  • Papierovým favoritom tohto súboja boli hostia, čo počas celého zápasu aj dokazovali. Presadzovali sa kombinačnou hrou, ktorá slávila úspech. Postupne strelili domácim osem gólov a zaslúžene si tak odnášajú z tohto súboja plný bodový zisk.

Lemons-Corgons – Jokerit Partizánske 5:2

  • góly: J. Kukučka 2, M. Kozolka, P. Jakab, R. Laktiš – R. Dorušinec, P. Hamara
  • Počasie neprialo ani tomuto duelu a po celý zápas pršalo. Obe mužstvá sa snažili o kombinačný hokejbal, prevahu však od začiatku mali hráči Lemons-Corgons, ktorí aj otvorili skóre tohto duelu. Hostia dlho hľadali recept na výborne chytajúceho Havettu, ktorý veľakrát podržal svoje mužstvo dôležitými zákrokmi, a nemalou mierou tak prispel k tomu, že si domáci pripísali do tabuľky tri body.

Hviezda kola: Romam Škrteľ (1+5)

Aktuálna tabuľka

Poradie Tím Body
1. Penguins 23
2. Benetton 23
3. DEMONS Hliník n. Hronom 20
4. Routiners Zlaté Moravce 19
5. Jokerit Partizánske 16
6. Lemons-Corgons 15
7. Scorpions 13
8. Devils 12
9. Metanolik 5
10. Hbk Stallions 4
11. HC Zlaté Moravce U-20 0

Zdroj: ZMHL, Pavel Dvonč

Foto: Pavel Dvonč

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM