Peter Klimant Od Vás

Nezastavil ich ani silný vietor: Takto sa mladí Moravčania pustili do nového projektu

Čo sa stane, keď sa dá dokopy kopec mladých ľudí a skvelá myšlienka? Super projekt! V stredu sa to v Zlatých Moravciach len tak zelenalo.

Ilustračný obrázok k článku Nezastavil ich ani silný vietor: Takto sa mladí Moravčania pustili do nového projektu
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

V stredu 14. mája sa v areály SOŠ obchodu a služieb v Zlatých Moravciach uskutočnil projekt mladej baby Romany Bogyovej – Zelená škola. O projekte sme informovali v pondelok v našom článku „Študentka zo Zlatých Moraviec organizuje super projekt: v jej škole sa budú vysádzať stromčeky.“ Boli sme preto zvedaví ako to celé dopadlo a tak sme sa šli na Zelenú školu pozrieť.

Projektu sa zúčastnilo mnoho mladých ľudí, ktorí spravili kus dobrej práce. S jej výsledkami, ale i s celou akciou boli všetci veľmi spokojní. „Akciu hodnotím veľmi pozitívne, bolo to super, super sme sa zabavili a spravili sme i dobrú vec,“ okomentoval „záhradkár“ Lukáš (18).

Okrem toho tu po účastníkov Zelenej školy ostane i pekná zeleň pre ďalšie generácie, čo v človeku zanechá fajn pocit. „Je to taký zaujímavý pocit, že keď sa sem vrátime o pár rokov, tak uvidíme tie stromy a budeme vedieť, že sme to sadili my,“ nadšene dodal Lukáš (18).

Dúfame, že v budúcnosti bude v meste viac podobných projektov, ktoré nám skrášlia naše okolie.

Zelená škola Zlaté Moravce slávila úspech!
11
Galéria
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM