Peter Klimant Krimi

Nehoda v kolóne vozidiel: Pri Moravciach došlo k zrážke volkswagenu s bavorákom

Neďaleko Zlatých Moraviec došlo k zrážke dvoch osobných áut. Vodič (28) VW Polo sa podľa polície pravdepodobne dostatočne nevenoval situácii v cestnej premávke.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda v kolóne vozidiel: Pri Moravciach došlo k zrážke volkswagenu s bavorákom
Zdroj: TASR

V utorok o 6:40 hodine ráno došlo k dopravnej nehode neďaleko obci Nemčiňany na ceste III/ 5110 v smere od Zlatých Moraviec na Mochovce. „V kolóne vozidiel, došlo k zrážke osobného vozidla BMW a VW Polo. 28 ročný vodič VW Polo sa pravdepodobne dostatočne nevenoval situácii v cestnej premávke, neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a s vozidlom prešiel do ľavej časti vozovky v čase keď bol predbiehaný vozidlom BMW. Došlo k zrážke po ktorej VW narazil do betónového premostenia a ostal v priekope,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Mladý vodič VW sa zranil ľahko. Jeho spolujazdkyňa sa podľa predbežnej lekárskej správy bude liečiť 4 týždne. "Dychová skúška na prípadnú prítomnosť alkoholu v dychu vodičov bola negatívna. Na vozidlách vznikla škoda za asi 3 000 eur. Dopravní policajti vec riešia ako prečin ublíženia na zdraví, "dodala Čuháková.

Pri nehode zasahovali i zlatomoraveckí hasiči, ktorí zabezpečili miesto dopravnej nehody. „Na miesto udalosti boli vyslaní štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Okresného riaditeľstva v Zlatých Moravciach,“ informuje odborný inšpektor hasičov Eduard Murín.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM