Veronika Kalinová Krimi

Nehoda pri Moravciach: Po nešťastnej zrážke skončili autá mimo vozovky!

Na ceste medzi Topoľčiankami a Skýcovom sa nešťastne zrazili Opel s Fiatom. Po zrážke sa obe autá nachádzali mimo vozovky a ich predné časti boli zdemolované. Akoby zázrakom sa účastníkom búračky nič vážne nestalo.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda pri Moravciach: Po nešťastnej zrážke skončili autá mimo vozovky!
Zdroj: Dnes24.sk

V utorok ráno o 8.15 hod. bola na linku tiesňového volania ohlásená dopravná nehoda, ktorá sa stala medzi obcami Topoľčianky a Skýcov. „Na miesto udalosti bolo vyslaných päť hasičov z hasičskej stanice v Zlatých Moravciach na 2 vozidlách. Po príchode na ohlásené miesto bol vykonaný prieskum so zistením, že ide o dopravnú nehodu dvoch osobných motorových vozidiel Opel Astra a Fiat Brava, po ktorej sa obidve vozidlá nachádzali mimo vozovky,“ informovalo operačné stredisko Krajského riaditeľstva hasičského a záchranného zboru.

V dôsledku dopravnej nehody nedošlo k zraneniu žiadneho z účastníkov dopravnej nehody. Hasiči zabezpečili automobily proti vzniku požiaru a vytečené prevádzkové kvapaliny zasypali sorpčným materiálom. Vozovka bola očistená od úlomkov a prevádzkových kvapalín. Po policajnom zdokumentovaní nehody boli obe zdemolované autá naložené na vozidlá odťahovej služby.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM