Šport

Nenechajte si to ujsť: Moravčania budú tancovať na ľade, povolené sú aj pády :)

V sobotu o 13:00 prebehne na Mestskom zimnom štadióne tanečná súťaž na ľade. Môžete sa prihlásiť aj vy a získať zaujímavé ceny.

Ilustračný obrázok k článku Nenechajte si to ujsť: Moravčania budú tancovať na ľade, povolené sú aj pády :)
Zdroj: Dnes24.sk

Súťaž je určená pre všetky vekové kategórie. Stačí vedieť korčuľovať, vybrať si skladbu(max. 2 minúty) a predviesť vlastnú choreografiu.

Čo sa bude hodnotiť?

Porota ohodnotí zaujímavosť tanečného prevedenia choreografie, humornú a tanečnú nápaditosť, aj využitie ľubovoľného kostýmu k prevedeniu tanečnej zostavy na ľade. Povolené sú aj pády.

Súťažiť sa bude v nasledovných kategóriach:

1/ deti MŠ, chlapci a dievčatá – malé hviezdičky!

2/ deti ZŠ 1.-4.ročník, chlapci a dievčatá

3/ deti ZŠ 5.-9. ročník, chlapci a dievčatá

4/ mládež do 25 rokov, chlapci a dievčatá

5/ dospelí, muži a ženy

Kde sa môžete prihlásiť

Deti sa môžu registrovať v MŠ a ZŠ u učiteliek, ostatní na Mestskom úrade, na Oddelení vnútornej správy a služieb občanom u pani Nociarovej na tel. č.: 037/ 69 23 919. Ak by ste to náhodou nestihli alebo pozbierali odvahu na poslednú chvíľu , môžete sa prihlásiť aj 1 hodinu pred začiatkom súťaže. Tiež je potrebné dodať zvolenú skladbu na CD alebo USB kľúči. Program spestria aj mažoretky.

Riaditeľom súťaže je Andrea Hitková. Budete mať šancu vykorčuľovať si zaujímavé ceny. Súťaží sa aj o najlepší celkový tanečný výkon na ľade, o ktorom rozhodne primátor mesta. V porote zasadne Kristína Košelová, Marián Košút a Kristína Švecová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM