Veronika Kalinová Rôzne

Nájdite rozdiel: Zlaté Moravce počas minulej jari a cez túto zimu :-)

Zima nás tento rok poriadne vodí za nos. Zlaté Moravce si tento rok ešte snehovú nádielku poriadne ani neužili. Na jar v minulom roku to však bolo iné.

Ilustračný obrázok k článku Nájdite rozdiel: Zlaté Moravce počas minulej jari a cez túto zimu :-)
Zdroj: Dnes24.sk

Na konci marca v roku 2013 hoci už bola oficiálne jar, v našom meste pretrvávalo chladné počasie a bolo aj snehu. Dokonca počas sviatkov Veľkej noci napadlo hrubá pokrývka ťažkého snehu, ktorá vtedy potešila množstvo obyvateľov nášho mesta.

Počas tejto zimy sme sa zatiaľ snehovej prikrývky nedočkali. Zima je zatiaľ až príliš teplá a málokedy klesá vonkajšia teplota pod bod mrazu. Porovnali sme pre vás teda minuloročnú jar s momentálnou situáciou. Opýtali sme sa aj v uliciach Moraviec, či Zlatomoravčanom chýba tento rok sneh.

Ľubka (26), nezamestnaná: Mne sneh chýba veľmi. Je to veľmi čudné, že je január a ešte som nevytiahla snehule zo skrine.

Ján (33), podnikateľ: Ani nie, ja som s počasím spokojný. Som teplomilný typ, takže takáto zima je pre mňa ideálna. Mohlo by to takto ostať až do jari.

Maroš (55), invalidný dôchodca: Je ako je, ale nie je to celkom normálne. Hlavne je mi ľúto zvierat, ktorých toto počasie môže mýliť. Mne tuhá zima nevadí, ale som spokojný aj s takouto teplou zimou.

Aký je váš názor? Chýba vám túto zimu sneh alebo ste radšej za aktuálne počasie? Podeľte sa s nami v diskusii pod článkom!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM