Veronika Kalinová Krimi

Na zlatomoravských cestách úradovala poľadovica: Zrážka auta s nákladiakom!

V dôsledku rannej poľadovice nešťastne do seba nabúrali auto s nákladiakom. Vodič auta sa pri silnom náraze zranil, hasiči mu na mieste poskytovali predlekársku prvú pomoc, kým nedorazila záchranka.

V utorok v ranných hodinách sa na cestách v Zlatomoravskom okrese tvorila mierna poľadovica, navyše sa na niektorých miestach vyskytovala v ranných hodinách aj hmla. To všetko sa podpísalo pod nešťastnú zrážku osobného auta s nákladným autom v Prílepoch.

Hrozil vznik požiaru

V dôsledku búračky sa vodič auta zranil, zlatomoravskí hasiči, ktorí dorazili na miesto nehody ako prví, mu poskytli prvú predlekársku pomoc. Keď dorazila záchranka, vodiča naložili do auta Zdravotnej záchrannej služby.

„Hasiči zo Zlatých Moraviec zasahovali s technikou MB Atego 1+2. Havarované automobily následne zabezpečili proti vzniku požiaru a očistili vozovku od prevádzkových kvapalín použitím sorbentu,“ informovalo operačné stredisko Krajského riaditeľstva hasičského a záchranného zboru v Nitre. Miesto nehody zdokumentovala polícia a po naložení havarovaného auta na vozidlo odťahovej služby bola cesta plne prejazdná.

O pár hodín ďalšia nehoda

V tej istý deň, o pár hodín neskôr, bola ohlásená ďalšia dopravná nehoda dodávky s prívesom, tentoraz, našťastie, bez zranenia vodiča. K nehode došlo na ceste č. I/65 v Zlatých Moravciach. Na mieste nehody hrozil požiar, preto zlatomoravskí hasiči okamžite zabezpečili dodávku proti vzniku požiaru. Po očistení vozovky a zdokumentovaní nehody policajtmi bola cesta opäť prejazdná.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM