Veronika Kalinová Krimi

Na Sládkovičovej ulici došlo k zrážke áut: Zranených museli odviezť záchranári!

Na Sládkovičovej ulici v Moravciach sa nešťastne zrazili dve autá. Búračka áut si vyžiadala zranenia účastníkov nehody, ktoré boli natoľko vážne, že zranených odviezla záchranka. Obe havarované autá si z miesta nehody odniesla odťahovka.

Ilustračný obrázok k článku Na Sládkovičovej ulici došlo k zrážke áut: Zranených museli odviezť záchranári!
Zdroj: Dnes24.sk

Piatkový večer sa pre účastníkov dopravnej nehody neskončil dobre. Na miesto nehody, ktorá sa stala okolo 20.30 hod., bola privolaná jednotka z hasičskej stanice zo Zlatých Moraviec a polícia, ktorá nehodu zdokumentovala. Zlatomoravskí hasiči vytiahli zranených ľudí z havarovaných áut a poskytli im prvú pomoc, kým nedorazili záchranky.

„Príslušníci z hasičskej stanice zasahovali s technikou MB Atego 1+2. Zraneným osobám poskytli predlekársku prvú pomoc a pomohli ich naložiť do vozidiel zdravotnej záchrannej služby,“ uviedlo operačné stredisko Krajského riaditeľstva hasičského a záchranného zboru v Nitre.

Hasiči zabezpečili havarované autá proti vzniku požiaru, pomohli ich naložiť na vozidla odťahovej služby a očistili vozovku od prevádzkových kvapalín sorbčným materiálom. Po očistení vozovky bola Sládkovičova ulica opäť plne prejazdná.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM