Peter Klimant Správy

Moravce majú ďalšieho kandidáta na lákavý post: Primátorom chce byť miestny podnikateľ

Čas do konania doplňujúcich volieb sa nám pomaly kráti. K skupinke záujemcov o post primátora pribudlo ďalšie meno. Do volebného boja sa púšťa i zlatomoravecký podnikateľ.

Ilustračný obrázok k článku Moravce majú ďalšieho kandidáta na lákavý post: Primátorom chce byť miestny podnikateľ
Zdroj: Dnes24.sk

Svoju kandidatúru na post primátora Zlatých Moraviec ohlásil ďalší záujemca. Je ním miestny podnikateľ Jozef Martinec, ktorý sa o kreslo primátora uchádzal v komunálnych voľbách v roku 2014. Vtedy skončil na druhom mieste.

„V novembri 2014 som kandidoval na funkciu primátora mesta Zlaté Moravce. Voliči mi odovzdali viac ako 1 100 hlasov. Úprimne im ďakujem. Je to pre mňa povzbudzujúce a inšpirujúce. 9. februára som odovzdal všetky doklady potrebné k tomu, aby ma miestna volebná komisia zaregistrovala ako nezávislého kandidát na funkciu primátora mesta Zlaté Moravce v doplňujúcich komunálnych voľbách,“ vyjadril sa Martinec.

Martinec tak pôjde do volebného boja, rovnako ako v roku 2014, bez podpory politických strán. Zo svojho volebného programu prezradil len hlavné ciele, ktoré by chcel ako nový primátor dosiahnuť. „Musíme urobiť poriadok vo financovaní mesta a mestských podnikoch, musíme sa zamerať na výstavbu nájomných bytov, priestorov pre ďalší priemysel, poriadok, čistota v meste, musíme riešiť parkovanie v strede mesta, dopravu cez Moravce,“ prezradil nový kandidát. Bližšie detaily sa podľa jeho slov dozvedia voliči prostredníctvom letákov a predvolebných mítingov.

Foto: Jozef Martinec

Môže vás zaujímať:

Na svete je meno ďalšieho záujemcu o post primátora Moraviec: Kto je kandidátom strany Smer?

Poznáme meno ďalšieho záujemcu o primátorské kreslo v Moravciach, je to žena!

Moravce majú prvého oficiálneho kandidáta na primátora: O kreslo zabojuje Michal Cimmermann

Termín primátorských volieb je už známy: V TENTO deň si zvolíme novú hlavu Zlatých Moraviec

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM