Peter Klimant Kultúra

Milovníci fotografie si prídu na svoje: V Topoľčiankach sa uskutoční Medzinárodná fotografická výstava

Milovníci fotografie sa môžu tešiť. V neďalekých Topoľčiankach sa už čoskoro uskutoční zaujímavá medzinárodná fotografická výstava.

Ilustračný obrázok k článku Milovníci fotografie si prídu na svoje: V Topoľčiankach sa uskutoční Medzinárodná fotografická výstava
Zdroj: TASR

Už v poradí siedmy ročník Medzinárodnej fotografickej výstavy sa uskutoční v piatok 29. apríla 2016 o 19.00 hodine v Dome kultúry a služieb v Topoľčiankach. Výstavu pripravuje FoTOP – FOTOKLUB Topoľčianky v spolupráci s obcou Topoľčianky, Nitrianskym samosprávnym krajom a Krajským osvetovým strediskom v Nitre.

„Na výstave budú prezentovať svoje práce Volodimir Norba a Mykola Potsko, členovia Photographic Art Association of Transcarpathia z Ukrajiny a členovia FoTOP FOTOKLUB Topoľčianky,“ informujú organizátori výstavy.

Nebude to však len o fotografiách, tešiť sa môžeme aj na hudobnú časť. Súčasťou vernisáže bude totiž koncert gitarových virtuózov MERTZ GUITAR DUO v zložení Karol Kompas a Vladimír Ondrejčák. Samotná výstava bude otvorená v sobotu 30. apríla od 17.00 – 19.00 hod., v nedeľu 1. mája 8.00 – 18.00 hod., v pondelok 2. mája až štvrtok 5. mája 17.00 – 19.00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM