Peter Klimant Rôzne

Mestské kúpalisko po prvom týždni od svojho otvorenia: Ľudia sú spokojní

Mestské kúpalisko na začiatku školských prázdnin otvorilo svoje brány pre ľudí. Zlatomoravčania sa tak toto leto konečne môžu v jeho bazénoch príjemne schladiť. Boli sme zistiť, ako to tam po prvom týždni vyzerá a či sú ľudia spokojní.

Ilustračný obrázok k článku Mestské kúpalisko po prvom týždni od svojho otvorenia: Ľudia sú spokojní
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Ľudia boli spokojní

Relax na kúpalisku počas soboty nevyužilo veľa ľudí. Mohlo za to trošku nepriaznivé počasie, ktoré bolo počas celého dňa. Napriek tomu zopár ľudí neodolalo a prišlo si zaplávať. Každý z oslovených sa tešil, že sme sa tento rok konečne dočkali a máme sa kde počas leta schladiť.

„Som naozaj spokojný, že to otvorili. Veď deti a aj dospelí nemali kde chodiť, tak teraz už budú konečne mať. Ja som taký typ, že som každý deň na kúpalisku. Mám proste rád vodu a teraz už sem budem chodiť stále. A k tomu sa tu i veľmi priateľské ceny vstupného,“ prezradil Karol (62).

Rovnako spokojná bola i Alena (41), ktorá si tiež prišla trošku zaplávať. „ Minulý rok to bola určite škoda, že to neotvorili. Po tej dvoj ročnej pauze ma to o to viac teší, že si môžem zaplávať,“ povedala.

Počas soboty bolo pre všetkých návštevníkov pripravené i malé prekvapenie v podobe futbalu na vode. “Aj to je fajn, že vymýšľajú pre ľudí i nejaké veci navyše, proste človek si len nezapláva, môže sa i inak zabaviť. Hlavne mladých tým určite prilákajú,“ pochvaľoval si Juraj (36).

Boli i malé pripomienky

Okrem chváľ boli i nejaké malé pripomienky na veci, ktoré by sa mali dať ešte do poriadku. „Mohlo by sa tu niečo vylepšiť. Trochu mi vadí nerovný terén čo tu je. To by sa mohlo celé vyrovnať a i tá tráva trošku vylepšiť. Je to celé suché a pri chôdzi to pichá dosť do nôh,“ sťažoval sa Karol (62).

Suchá tráva sa nepozdávala ani Richardovi (43). „Mne sa to tu celé páči a som spokojný. Chodím sem pravidelne každú sezónu. Jedine tá tráva mi vadí. Mali by jej tu vysadiť trochu viac, pretože táto je taká suchá.“

Foto: Peter Klimant

Prvé dni od otvorenia mestského kúpaliska Zlaté Moravce
29
Galéria
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM