Kristína Striešková Krimi

Martinka z Turca prilákala viac ako 500 zvedavcov!

Množstvo ľudí pred klubom Avalon bolo predzvesťou niečoho zaujímavého. Tým mala byť práve Martinka z Turca. Do podniku prišla v sprievode mamy a kamarátky Danky a prilákala viac ako 500 ľudí. Opäť nesklamala: výrazné linky, modré tiene a trblietavú m

Familiárne nazývaná Martinka z Turca sa do povedomia divákov i médií dostala svojím kontroverzným výstupom v reality show Farmár hľadá ženu v TV JOJ minulý rok. Upútala nielen svojím vzhľadom, ale i celkovým vystupovaním. Aj napriek tomu, že show bežala na obrazovkách pred viac ako pol rokom, jej aktérka z nej ťaží dodnes.

Martinkine vystúpenie v show Farmár hľadá ženu vyrazilo dych väčšine divákov. Priznáva, že do projektu sa prihlásila z dôvodu, že Marián (potencionálny partner, pozn. redakcie) bol panic. Po skončení projektu vyhlásila: „Ja by som ho nechcela ani zadarmo. Veď mal prvýkrát vôbec oblečené rifle.“ Svoje účinkovanie na televíznej obrazovke však neľutuje. Prinieslo jej len pozitíva. //„Ľudia ma viac spoznávajú na ulici, niektorí si občas vypýtajú autogram.“ // I keď občas zažíva rozruch okolo svojej osoby, v súkromí žije ako bežná žienka domáca. Ráno vystrojí deti do školy, navarí, oddýchne si za počítačom a napíše s deťmi úlohy. Diskotékové akcie, ktorých sa momentálne zúčastňuje, sú pre ňu novinkou. Nikdy ich totiž nenavštevovala.

Plánuje aj naďalej pôsobiť v mediálnom prostredí.// „Mám nahratý videoklip. Akurát teraz vyjde za dva týždne. Ale zatiaľ nemôžem prezradiť viac.“ //A to nie je všetko. Martinka nám prezradila, že na akcie a diskotéky ju organizátori hojne pozývajú. V Avalone pútala pozornosť, návštevníci si vystáli rad, len aby mali fotku s martinskou divou. O honorári sa nechcela baviť, podarilo sa nám však zistiť, že za pár hodín zarobí toľko, čo priemerný Slovák približne za dva týždne. Akciu ohodnotil aj samotný manažér podniku, Dušan Husár známy ako DJ Spirit: //„Prekvapil ma pozitívny postoj návštevníkov k našim hosťom, tak isto ich počet. Akcia splnila moje očakávania nad mieru. Už teraz chystáme ďalšie prekvapenia a „celebrity“ v našom klube.“ //Naznačuje Dušan najbližšie plány.

FOTO:

  1. DJ Spirit spovedá Martinku.
  2. Martinská diva prilákala do klubu viac ako 500 návštevníkov.
  3. Martinka je pre svoj typický štýl maľovania nazývaná aj Kleopatra z Turca.
  4. Nadšený fanúšik neskrýva svoj obdiv.

Autor: Adriana Blahová

Autor foto: Richard Horný

Martinka_z_Turca
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM