Rôzne

Maminy a oteckovia, pozor! Centrum volného času vypísalo termíny letných táborov

Leto je síce ešte ďaleko, takéto veci však netreba odkladať na poslednú chvíľu. Zlatomoravecké Centrum voľného času vypísalo presné termíny mestského denného tábora. Pozrite si ich...

Ilustračný obrázok k článku Maminy a oteckovia, pozor! Centrum volného času vypísalo termíny letných táborov
Zdroj: TASR

Centrum voľného času (CVČ) v spolupráci s mestom a Rodičovským združením pri CVČ Spektrum pripravuje počas letných prázdnin tri turnusy mestského denného letného tábora.

Zaujímavé aktivity

„Mestské tábory budú zamerané na výlety, oddych, rekreáciu, tvorivú činnosť, poznávanie, hry a zábavu. Deti navštívia mnoho zaujímavých miest, spoznajú prírodné a kultúrnohistorické pamiatky Slovenska,“ informuje zlatomoravecké CVČ. V rámci celodenných výletov sa napríklad uskutoční výlet na hrad Devín spojený s vyhliadkovou plavbou loďou po Dunaji. To je však iba zlomok z pripravovaných výletov.

Deti sa okrem toho aj niečo naučia. „V spolupráci s mestskou políciou budú deti informované na dopravnom ihrisku v Zlatých Moravciach o dopravných mačkách a ich význame na pozemných komunikáciách, pričom si môžu vyskúšať jazdu na bicykloch a kolobežkách,“ uvádza CVČ-

Prihlasovať do 23. júna

Pokiaľ ste sa rozhodli využiť ponuku mestského CVČ, deti môžete prihlasovať v CVČ Rovňanova 7 Zlaté Moravce denne v čase od 9,00 hod. do 15,30 hod. do 23. júna 2017. Tu je prehľad plánovaných turnusov:

  • 1. turnus od 3.7. do 7.7.2017 28,– €
  • 2. turnus od 10.7. do 14.7.2017 35,– €
  • 3. turnus od 31.7. do 4.8.2017 35,– €

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM