Peter Klimant Samospráva

Lednár zareagoval na výsledky volieb: Slová, ktoré smerákov nepotešia!

Víťazkou boja o primátorský flek v Zlatých Moravciach sa stala Serafína Ostrihoňová. Z pomyselného trónu tak zosadila Petra Lednára, ktorý šéfoval nášmu mestu posledné štyri roky. Oslovili sme ho, aby sme zistili, čo hovorí na výsledky volieb.

Ilustračný obrázok k článku Lednár zareagoval na výsledky volieb: Slová, ktoré smerákov nepotešia!
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Bývalý primátor Peter Lednár sa najskôr ku svojej prehre vyjadriť nechcel. Nakoniec nám však krátky komentár predsa len dal.

„Budú mať čo chceli,“ znela jeho reakcia na sobotňajší volebný výsledok. K tejto krátkej vetičke však pridal aj komentár k neúspešnému volebného ťaženiu Smeru v Zlatých Moravciach. „Som rád, že Smer tu pohorel na celej čiare ako fakľa!“ Povedal Peter Lednár.

Strana SMER-SD pritom Lednára podporovala v komunálnych voľbách 2010. Po voľbách sa však ich spolupráca veľmi rýchlo rozplynula. V týchto voľbách smeráci vsadili na riaditeľku župných nemocníc Martu Eckhardtovú, ktorá ako vieme, neuspela. Rovnako sa Smeru v Moravciach nedarilo ani u poslancov. Do nového mestského parlamentu sa prebojoval len jeden zástupca tejto politickej strany.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM