Rôzne

Láka vás folklór? Máte možnosť sa realizovať, Drumbľa hľadá nové členky

Pokiaľ vás láka folklór, ste nadaná speváčka, je tu šanca pre vás. Zlatomoravecký folklórny súbor Drumbľa hľadá nové členky do svojich radov. Prečítajte si podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Láka vás folklór? Máte možnosť sa realizovať, Drumbľa hľadá nové členky
Zdroj: TASR

Dievčatá z nášho mesta i okolia, ak máte rady spev a folklór, je tu šanca pre vás. Folklórny súbor Drumbľa hľadá do svojich radov nové speváčky.

„Nezáleží na tom, ako vyzeráš. Záleží na tom, či si veselá priateľská povaha; je tvojou záľubou spev; absolvovala si spevácky krúžok, ZUŠ, zbor, Slávika; máš pekný hlas, len si sa bála presadiť a ukázať svetu,“ informuje folklórny súbor.

Ako ďalej uvádza vedenie folklórneho súboru Drumbľa, záujemkyne sa môžu na konkurz do súboru prihlásiť telefonicky, na čísle – 0911 77 21 77. Termín si zvolia samé.

Zlatomoravecký folklórny súbor Drumbľa je mladým súborom. Vznikol v našom meste v roku 2011. Jeho začiatky však siahajú už do roku 1990, kedy jeho členovia pôsobil v detskom folkórnom súbore v Zlatých Moravciach. „Vďaka aktívnej práci nášho vedenia sme navštívili 16 krajín v zahraničí, 22 folklórnych festivalov, z toho 5 domácich a zúčastnili sa niekoľkých natáčaní v Slovenskom rozhlase a televízii. Po ukončení školských rokov sme sa opäť stretli, aby sme našu lásku k tradíciám a slovenskému folklóru prinášali naďalej medzi vás,“ opisujú svoj vznik mladí folkloristi.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM