Peter Klimant Správy

Korčuliarska sezóna v Moravciach pomaly končí: Zimný štadión bude otvorený do TOHTO termínu

Sezóna ľadového korčuľovania na zlatomoraveckom zimnom štadióne pomaly finišuje. Správca štadióna už zverejnil dátum, kedy sa brány zimáku zatvoria pre verejnosť.

Ilustračný obrázok k článku Korčuliarska sezóna v Moravciach pomaly končí: Zimný štadión bude otvorený do TOHTO  termínu
Zdroj: Dnes24.sk

Zlatomoravecký zimný štadión na Továrenskej ulici spravuje hokejový klub HC Zlaté Moravce. Jeho výkonný výbor už zverejnil dátum konca tohtoročnej korčuliarskej sezóny. Fanúšikovia ľadovej zábavy môžu zostať pokojní, majú totiž ešte zopár týždňov k dobru. „Zimný štadión bude otvorený do konca marca,“ informovalo vedenie HC Zlaté Moravce.

Tohtoročná sezóna tak skončí takmer o mesiac neskôr ako tá vlaňajšia, ktorá bola ukončená presne tretieho marca 2015. S korčuľo­vaním sa na zimnom štadióne pritom v tohtoročnej sezóne začalo už od ôsmeho novembra 2015. Športovci a verejnosť tak dostali zimák k dispozícií až na slušných päť mesiacov. Pre porovnanie, predchádzajúca sezóna trvala len necelé tri mesiace.

V súčasnosti funguje zimný štadión na plné obrátky. Pre športovcov je sprístupnený každý deň v týždni. Brány zimáku sú otvorené aj pre verejnosť, ktorá sa na ľad môže prísť vyblázniť vo vyhradenom čase. Ten je na každý deň iný. Prehľad otváracích hodín pre verejnosť na tento týždeň si môžete pozrieť TU.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Super správa zo zlatomoraveckého zimáku: V TENTO deň sa verejnosť korčuľuje zdarma

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM