Kultúra Iné športy Správy

Korčuliarska sezóna v meste končí: Zimák bude otvorený už len do nedele

Sezóna ľadového korčuľovania na zlatomoraveckom zimnom štadióne pomaly finišuje. Správca štadióna už zverejnil dátum, kedy sa brány zimáku zatvoria pre verejnosť.

Ilustračný obrázok k článku Korčuliarska sezóna v meste končí: Zimák bude otvorený už len do nedele
Zdroj: Dnes24.sk

Zlatomoravecký zimný štadión na Továrenskej ulici spravuje hokejový klub HC Zlaté Moravce. Jeho vedenie už zverejnilo dátum konca tohtoročnej korčuliarskej sezóny.

Sezóna sa oficiálne skončí v závere tohto týždňa. Ako uviedlo vedenie HC Zlaté Moravce, verejnosť má možnosť si poslednýkrát zakorčuľovať v piatok v čase od 10:45 do 13:00 hodiny. V sobotu bude ľad prístupný už len pre vybrané skupiny. Od nedele ostáva zatvorený.

Korčuliarska sezóna na zimnom štadióne v Zlatých Moravciach začala v októbri 2017. Ľudia z Moraviec tak mohli našu mestskú ľadovú plochu využívať po dobu pol roka. Verejnosť tu mala prístup vo vybrané dni a časy, ktoré sa pravidelne obmieňali. Počas sezóny nechýbalo ani populárne nočné korčuľovanie, ktoré sa konalo hneď niekoľkokrát. Ďalšia sezóna by mala odštartovať približne v rovnakom období, ako tá posledná, teda v októbri 2018.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM