Peter Klimant Kultúra

Kliknite a nový týždeň ako na dlani: PREHĽAD akcií, ktoré v Moravciach a okolí stoja za zmienku

Relaxu nikdy nie je dosť a vyraziť si von na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi super spôsob oddychu. Prinášame vám preto prehľad podujatí, ktoré vám odporúčame v Zlatých Moravciach a okolí zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Kliknite a nový týždeň ako na dlani: PREHĽAD akcií, ktoré v Moravciach a okolí stoja za zmienku
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk

Pálenica Borisa Filana

24. február o 18:00 hodine, MSKŠ, Zlaté Moravce

Boris Filan prichádza so svojimi zážitkami z ciest po svete, so spomienkami na mladosť a zábavnými príbehmi svojej rodiny. V 90 minútovom programe porozpráva to najlepšie z Tam – Tamov, Bratislavských krutostí aj z Rozhovoru majstra s hlúpym žiakom. Naživo to čo ste v Pálenici počuli, ale aj to, čo sa v rozhlase povedať nedalo. Hosťom programu je Oliver Filan.

Intact Rhythm

26. február o 21:00 hodine, Quadraton club, Zlaté Moravce

Quadraton club prichádza s ďalšou zaujímavou DNB akciou, tentoraz s podtitulom INTACT RHYTHM – FUNKY's BDAY session. Headlinerom večera bude mladý a talentovaný prievidzský producent KUTLO.

Futbal

27. február o 17:00 hodine, štadión FC ViOn, Zlaté Moravce

Zimná pauza končí. Futbaloví priaznivci sa preto môžu tešiť. V sobotu štartuje jarná časť Fortuna ligy. V 20. kole sa Zlaté Moravce postavia proti hráčom z Ružomberka.

Igor Moško – folkovanie s priateľmi

27. február večer, Zelená žaba, Topoľčianky

Milovníci folkovej muziky, zbystrite pozornosť. V Sobotu bude v Zelenej žabe hrať známy hudobník Igor Moško, ktorý svojou hudbou spríjemní večer.

Mafiánske historky

27. február o 19:00 hodine, MSKŠ, Zlaté Moravce

V Zlatých Moravciach uvidíme divadelnú hru Mafiánske historky, ktorá vznikla začiatkom tohto tisícročia a postupne obletela celé Slovensko. Spolu 250 repríz v najrôznejších kútoch Slovenska radia tento divadelný projekt medzi najúspešnejšie.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Zimné večery nemusíte presedieť doma: PROGRAM kina Tekov na celý február

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM