Kristína Striešková Kultúra

„Kde niet fotografie, niet histórie.“

To je motto fotografa Pavla Čepčeka, ktorý svoje snímky z rôznych kútov sveta vystavuje vo Vinárni Zámku Topoľčianky. Výstava Momenty sa v Topoľčiankach otvárala 1. júla 2011 a návštevníci si ju mohli pozrieť každú nedeľu počas Kultúrneho leta. Budúc

Vystavené fotografie zobrazujú mestá, ľudí i prírodu a sú fotené v Edinburghu, Paríži, Benátkach, Prahe a samozrejme aj na Slovensku. Najlepšie momenty autor zachytil pri portrétoch, no zaujmú aj fotografie architektúry či prírody, ktoré však s témou akoby nesúviseli. Napriek tomu sú to zábery pozoruhodné. Vidno, že autor má toho veľa za sebou, o čom svedčia viaceré ocenenia. Len v tomto roku ich získal štyri: čestné uznanie AMFO Nitra (súťaž amatérskej fotografie), 2. miesto v regionálnej súťaži AMFO 2011 Levice, 2. miesto Portrét v českom časopise FOTO VIDEO (apríl 2011) a 2. miesto FOTO VIDEO (jún 2011).

V nedeľu 28. 8. 2011 počas vystúpenia folklórneho súboru Topoľnica a dychovej hudby Podhrušovan bude výstava otvorená poslednýkrát. Všetci ste srdečne vítaní!

Autor: Gabriela Remišová

Cepcek_vystava
10
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM