Rastislav Búgel Kultúra

VIDEO: Nitrianska kapela Borra. Kuka z Horkýže Slíže dostala na psychiatriu

Mladá nitrianska kapela Borra dostala speváka Kuka na psychiatriu. Spevák kapely Horkýže Slíže si zahral v novom videoklipe.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Nitrianska kapela Borra. Kuka z Horkýže Slíže dostala na psychiatriu
Foto: Rastislav Búgel

Kapelu Borra poznajú všetci priaznivci slovenskej hudobnej scény. Mladí Nitrania si pre svojich fanúšikov pripravili nový videoklip. Skladba a aj videoklip vznikli ešte koncom roka 2012. O hudbu k piesni Keď to na nás príde sa postaral samotný basgitarista Sanchez.

Oscarový námet

Kapela sa rozhodla natočiť klip v štýle oscarového filmu Prelet nad kukučím hniezdom. Točilo sa v nemocničnom prostredí a celý klip sa nesie v ponurej atmosfére psychiatrickej liečebne. „Keď ma obliekli do kazajky a poriadne zatiahli tie pracky, nebolo mi všetko jedno,“ zverila sa speváčka kapely Borra, ktorá herecky na výbornú zvládla scénu s elektrošokmi. „Musím sa priznať, že hoci išlo o rekvizity, zažila som v živote aj príjemnejšie okamihy ako ten, keď som mala na spánkoch kovové pliešky s káblikmi,“ tvrdila po nakrúcaní Barbora.

Svojou troškou prispel aj Kuko

Speváčka Barbora sa pri nakrúcaní musela premôcť. Rozbíjanie zariadenia a starého nábytku k nej jednoducho nepatrí. „Zrejme som taká pokojná rockerka,“ dodala so smiechom mladá speváčka. Na pľac ju prišiel podporiť aj krstný otec debutového albumu. Kuka môžete vidieť aj v jednej zo scén videoklipu. „Mal som dnes nabitý program, taká menšia psychiatria, ale kamarátom pomôžem rád a kedykoľvek,“ prezradil líder kapely Horkýže Slíže.

Nitra24.sk/Borra

Kuko skončil na psychiatrii
1
Galéria
Kuko skončil na psychiatrii
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM