Veronika Kalinová Rôzne

Kam sa chystajú počas leta? Známe tváre mesta prezradili svoje dovolenkové plány

Začína sa obdobie dovoleniek, pohody pri vode, výletov, turistiky, festivalov a oddychu. Opýtali sme sa osobností mesta Zlaté Moravce, ako budú tráviť svoje prázdniny oni.

Ilustračný obrázok k článku Kam sa chystajú počas leta? Známe tváre mesta prezradili svoje dovolenkové plány
Zdroj: Webnoviny.sk

Primátor sa bude venovať vnúčatám

Oslovili sme primátora Petra Lednára a vyzvedali sme, kde bude tráviť svoju dovolenku. Primátor však neplánuje toto leto žiadnu dovolenku. Dôvodom je hlavne to, že bude pracovne dosť vyťažený. Vo svojom voľnom čase sa bude venovať svojim vnúčatám, ktoré prídu na prázdniny. Veľmi sa na ne teší a všetky svoje voľné chvíle bude venovať im.

Náčelník polície sa ešte nerozhodol

Náčelník polície Marián Takáč sa nevedel s istotou vyjadriť, či bude dovolenkovať na Slovensku alebo pri mori . Prezradil však, že ak bude mať možnosť, tak by rád pocestoval na dovolenku so svojím autom.

Drienica, Spiš a vítanie nového člena rodiny

Poslanec Pavol Petrovič sa chystá s rodinou do Drienice, podľa jeho slov na „duchovné cvičenie“. Okrem návštevy Drienic plánuje tráviť dva dni na Spiši a potom sa bude už len venovať novému prírastku, ktorý by sa mal narodiť v auguste.

Chatovačka s oddielom v Kokošovciach

Peter Smieška, predseda Klubu slovenských turistov Pustovník, bude tráviť svoju dovolenku, ako inak, v horách na turistickej chate v Kokošovciach pri Prešove spolu s celým oddielom. Počas piatich dní sa bude venovať turistike po okolitých horách a spoznávaniu krajiny.

Pútnické mesto každoročne

Riaditeľ Záhradníckych služieb mesta Marián Tomajko sa tak ako každý rok sa chystá do malého pútnického mesta Mariazell v Rakúsku. Už piaty rok pravidelne po sebe sa zúčastňuje návštevy tohto obľúbeného horského mesta, ktoré ročne navštívi až milión návštevníkov a častuje sa aj menami ako Pani Uhorska alebo Milostivá matka slovanských národov. Chystá sa tam 21. septembra­.V bazilike sa na pravé poludnie bude konať slovenská omša, na ktorú sa Tomajko teší. Okrem návštevy tohto mesta ešte premýšľa nad dovolenkou v Chorvátsku. Páči sa mu mesto Vodice, čo je staré historické mesto s mnohými zaujímavými miestami.

Prednosta dovolenkovať nebude

Prednosta Roman Šíra vzhľadom na to, že do funkcie prednostu nastúpil len prednedávnom, nemá nárok na plnohodnotnú dovolenku. Okrem toho ho čaká množstvo pracovných povinností spojených s novou funkciou. Svoj zvyšný voľný čas sa snaží venovať svojej manželke.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM