Veronika Kalinová Iné športy

Jedinečná udalosť len u nás: Dva tímy budú proti sebe hrať 24 hodín bez prestávky!

Dva hokejbalové tímy sa pokúsia odohrať najdlhší zápas hokejbalu vôbec. Hráči z Moraviec a okolitých miest budú zápasiť proti sebe celých 24 hodín bez prestávky.

Ilustračný obrázok k článku Jedinečná udalosť len u nás: Dva tímy budú proti sebe hrať 24 hodín bez prestávky!

Športové podujatie s názvom 24 hodín hokejbalu sa bude konať v Červenom Hrádku v sobotu 8. februára. V telocvični miestnej základnej školy sa so začiatkom o 9-tej začne jedinečná udalosť, na ktorej hráči odohrajú najdlhší zápas hokejbalu v histórii tohto športu.

Prídu aj hráči z iných miest

„Dva tímy proti sebe sa budú snažiť počas celých 24 hodín hrať bez prestávky tento zápas, a tak dokázať v tomto športe niečo, čo nemá obdobu,“ povedal Tomáš Nízl, organizátor podujatia.

Akcia sa koná pod záštitou hráčov Vrábeľskej hokejbalovej ligy s prísľubom účasti amatérskych či poloprofesionálnych hráčov zo Zlatých Moraviec, Nitry či dokonca Senice. „Taktiež predpokladáme aj príchod niektorých majstrov Slovenska v tomto športe,“ uviedol organizátor.

Premietanie filmov aj minisúťaže

Z prihlásených hráčov sa vytvoria dva veľké tímy, v ktorých sa budú hokejbalisti v pravidelných časových invervaloch striedať na oddych. Zabezpečené budú aj priestory na spanie, jedlo a pitie. Súčasťou netradičného podujatia bude aj premietanie filmov a organizátori plánujú aj rôzne minisúťaže. Zápas sa ukončí na druhý deň 9. februára o 9-tej.

Záujemcovia sa môžu prihlasovať na e-mailovej adrese: 24hodinhokejba­lu@gmail.com.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM