Samospráva

Jarmok v Zlatých Moravciach prinesie zmeny v doprave: Na čo všetko sa treba pripraviť?

Zlatomoravecký jarmok sa nezadržateľne blíži. Spolu sním však prídu aj viaceré dopravné obmedzenia priamo v centre mesta. Preštudujte si ich radšej vopred.

Ilustračný obrázok k článku Jarmok v Zlatých Moravciach prinesie zmeny v doprave: Na čo všetko sa treba pripraviť?
Foto: Veronika Kalinová

Tradičný zlatomoravecký jarmok sa bude konať v piatok 30. septembra a v sobotu 1. októbra. Počas jeho trvania treba rátať s viacerými dopravnými obmedzeniami v centre mesta. Tie začnú platiť už večer pred jeho začiatkom.

Úplná uzávierka

„V termíne od 29.09.2016 (štvrtok od 18.00 hod.) do 01.10.2016 (sobota do 18.00 hod.) bude úplne uzavretá cesta II/511 od km 31,150 po 32,690 km v centre mesta Zlatých Moraviec – ul. Námestie Andreja Hlinku, Župná a miestne komunikácie ul. Sama Chalúpku, Janka Kráľa, Migazziho, Andreja Kmeťa, Robotnícka a parkovisko pred hlavnou poštou ul. Námestie A. Hlinku,“ informuje Emil Hudák, referent dopravy a technickej infraštruktúry mes­ta.

Podľa Hudáka bude obchádzková trasa presmerovaná po ul. Sládkovičovej, 1. mája a Duklianskej. Ako ďalej dodal, uzávierka a obchádzková trasa budú vyznačené prenosným dopravným značením.

Zmeny pri autobusových zastávkach

Obmedzenia sa dotknú aj autobusovej dopravy. Ako uvádza Hudák, výjazd autobusov z autobusovej stanice bude umožnený na cestu II/511 ul. Hviezdoslavova v smere iba vľavo k OD Tekov a k okružnej križovatke. „Mestská hromadná doprava v čase uzávierky nebude obsluhovať zastávky AS, Námestie A. Hlinku a Dom služieb v smere od MČ Chyzerovce. Pred MsÚ bude zriadená dočasná autobusová zastávka pre potreby MHD,“ dodal.

Môže vás zaujímať:

Kultúrny PROGRAM jarmoku je už známy: Čo si pre nás pripravilo mesto?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM