Kultúra

Inšpirácie pre Zlatomoravčanov: Kam sa dá skočiť za zábavou počas víkendu?

Dni voľna klopú na dvere a my sme sa pozreli na to, aké zaujímavé akcie ponúka tento víkend v Moravciach a blízkom okolí. Prinášame vám výber našich tipov...

Ilustračný obrázok k článku Inšpirácie pre Zlatomoravčanov: Kam sa dá skočiť za zábavou počas víkendu?
Zdroj: TASR

Tanečná párty

20. apríl večer, Oregon pub, Zlaté Moravce

Ak ste fanúšik diskotékovej zábavy, v piatok večer sa môžete tešiť na zaujímavú párty. Konať sa bude v Oregone. Ako uvádza organizátor, pôjde o noc plnú elektronickej hudby. Za mixážnym pultom sa vystriedajú štyria DJ-ovia.

Otvorenie cyklosezóny v Machulinciach

21. apríl o 11:00 hodine, centrum obce Machulince

Priaznivci cyklistiky z dedinky Machulince pripravujú oficiálne zahájenie sezóny. Konať sa bude túto sezónu. Ako uvádzajú organizátori, pôjde sa hromadnou jazdou na bicykloch. Trasa povedie Hostianskou dolinou.

Kino Tekov

21. a 22. apríl, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme hneď na filmové lahôdky – Pepík, Dva a pol kačky a Dubček.

Fortuna liga

21. apríl o 17:00 hodine, štadión FC ViOn Zlaté Moravce

Fanúšikovia futbalu zbystrite pozornosť. V sobotu sa v Zlatých Moravciach uskutoční ďalší zápas Fortuna ligy. Zlaté Moravce si v skupine o záchranu zmerajú sily s tímom MFK Zemplín Michalovce.

VÍNNE HODY – Výstava vín

21. apríl o 16:00 hodine, Vieska nad Žitavou

Vo Vieske nad Žitavou sa uskutoční 9. ročník podujatia Vínne hody s degustáciou vín, cimbalovou muzikou, zábavnými súťažami, pečenými prasiatkami, syrmi zo Zázrivej a samozrejme aj s tombolou.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM