Adriana Blahová Iné športy

Indiáni porazili Nočnú oblohu!

Indiáni proti čertom. Mikuláši proti šmolkom či kuchárom. Presne tak to vyzeralo minulú sobotu v mestskej športovej hale. Akciu plnú fantázie mal na svedomí tím KPH HOKO ZM.

Karneval-turnaj je príjemnou bodkou za halovou sezónou hokejistiek. Maska bola podmienkou. Predovšetkým však išlo o zábavu. Trénované hráčky si priviedli svojich kamarátov, známych, rodičov, aby im priblížili šport, ktorému sa venujú. //„Dnes to máme zmenené. Nie je to ako klasický turnaj, ktoré mávajú žiačky. Je zmenený aj čas. Pravidlá sú upravené, pretože sú tu hráči, ktorí to v živote nehrali. Podľa pravidiel hrajú len trénované hokejistky,“ //vysvetľuje Kristína Švecová, trénerka žiačok KPH HOKO ZM.

Novú sezónu začínajú žiačky HOKO ZM v apríli. Už koncom marca začnú trénovať vonku, aby si zvykli na nové podmienky. Trénerka dúfa, že výsledky letnej sezóny budú ešte lepšie. A ako by zhodnotila tú uplynulú? „Dievčatá sa snažili. Síce nedosiahli medailovú pozíciu, ale môžem ich určite pochváliť,“ hovorí Kristína Švecová. Žiačky HOKO obsadili štvrté miesto. Podľa trénerky by mali ešte zlepšiť spoluprácu na ihrisku.

Výsledné poradie tímov:

  1. Indiáni
  2. Nočná obloha
  3. Profesionáli
  4. Kuchári
  5. Mikuláši
  6. Pacienti
  7. Šmolkovia
  8. Čerti
Indiáni porazili Nočnú oblohu!
1
Galéria
carneval hoko
29
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM