Peter Klimant Iné športy

Ide im karta: Zlatomoraveckí pozemní hokejisti majú na konte ďalší úspech

Najskôr sa pozemným hokejistom do 12 rokov podarilo vybojovať titul majstra, teraz sa predviedli aj ich starší spoluhráči. Klub pozemného hokeja HOKO Zlaté Moravce má na konte ďalší úspech.

Ilustračný obrázok k článku Ide im karta: Zlatomoraveckí pozemní hokejisti majú na konte ďalší úspech
Zdroj: Jakabová Zuzana

Klub pozemného hokeja HOKO Zlaté Moravce zbiera úspechy. Minulý týždeň odohrali posledné kolo sezóny hráči do 12 rokov. Po dobrom výkone si zlatomoravecká U12-ka odniesla plný počet bodov a získala titul Majstra Slovenska.

Posledné kolo sezóny majú za sebou už aj ich starší spoluhráči. V nedeľu sa v Šenkviciach odohralo posledné kolo pozemného hokeja kategórie do 16 rokov. Ako uviedol klub HOKO Zlaté Moravce, po dobrom výkone si naša U16-ka odniesla 6 bodov, čo stačilo na pekné 3. miesto.

„Tretie miesto je pre nás veľký úspech. V tejto kategórií sme nemali veľké ciele. Po jesennej časti súťaže sme sa delili o posledné miesto s KPH Rača“D“. Jarná časť ligy nám vyšla a všetkým sa darilo podľa predstáv. Získali sme 21 bodov z 27 celkovo vybojovaných,“ vyjadrila sa Zuzana Jakabová z klubu KPH HOKO Zlaté Moravce.

Zlatomoravecká U16-tka odohrala počas sezóny 2015 / 2016 celkovo dvadsať zápasov, z toho jedenásť vyhrali a deväť prehrali.

Môže vás zaujímať:

Veľký úspech pre našich mladých športovcov: Moravce majú majstrov Slovenska v pozemnom hokeji!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM