Kristína Striešková Rôzne

Hymna Vionu sa zrodila za štyri hodiny!

Vion, Vion, ty si naša jednička, Vion, tvoje logo máme všetci na tričkách...spievajú fanúšikovia domáceho klubu. Hymna moraveckého tímu vznikla z čistej lásky k futbalu. Na svedomí ju má tunajšia kapela P.A.S.

Skupina má momentálne štyroch členov: Morgen (gitara, spev), Tibi (gitara, spev), Rumo (basa, spev) a Maťo (bicie). V tomto zložení pôsobia chalani rok. Venujú sa pop-punku či punk-rocku. Zoskupenie vzniklo pod názvom Pray for me v roku 2007. Do roku 2010 prešla skupina niekoľkými štýlmi a vystriedalo sa v nej viacero členov.

Ako začala spolupráca spomenutej skupiny s futbalovým klubom? //„Kapela P.A.S. chcela spraviť song pre svoj obľúbený futbalový tím a tak vďaka spolupráci s textárom Milanom Hodálom vznikol song VION, ktorý sa začal prezentovať ako nová hymna tímu.“ // Keďže muzikanti sú zároveň veľkými nadšencami Vionu, skladanie hymny zvládli asi za štyri hodiny. Chalani načrtli svoje plány v súvislosti s hudbou. //„Koncertujeme tam, kde nás zavolajú, skúšame, pripravujeme nové veci. Plánujeme dva videoklipy a tešíme sa na nahrávanie nášho prvého CD.“ //

Vychutnať si ju naplno môžete vo videu.

Hymna Vionu sa zrodila za štyri hodiny!
1
Galéria
pas hymna
16
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM