Peter Klimant Samospráva

Hlavnou témou rokovania poslancov bude nemocnica a jej dlh. Primátor má predstaviť záhadný plán!

Zlaté Moravce opäť čaká zasadnutie Mestského zastupiteľstva, kde sa bude rozhodovať o viacerých dôležitých veciach v našom meste. Poslanci sa budú zaoberať dlhom mestskej nemocnice i mestskými podnikmi.

Ilustračný obrázok k článku Hlavnou témou rokovania poslancov bude nemocnica a jej dlh. Primátor má predstaviť záhadný plán!
Zdroj: Webnoviny.sk

V poradí 35. zasadnutie Mestského zastupiteľstva sa bude konať už túto stredu 25. júna v priestoroch divadelnej sály Mestského strediska kultúry a športu, so začiatkom o 13:00 hodine. Program zasadania je naozaj bohatý. Mestských poslancov čaká až 42 bodov.

Najhorúcejšou témou bude určite mestská nemocnica a jej dlh, pre ktorý nemalo byť otvorené ani mestské kúpalisko. Finančná komisia pôvodne chcela peniaze na jeho údržbu použiť na zaplatenie časti tohto dlhu, no primátor s týmto krokom nesúhlasil. „Podarilo sa nám nájsť spôsob ako otvoriť kúpalisko a zároveň riešiť aj ďalšie problémy,“ informovala začiatkom júna hovorkyňa mesta Mária Vozárová. Primátorov záhadný plán si budú môcť poslanci a ľudia z mesta vypočuť už na zajtrajšom zasadnutí.

Okrem toho sa mestskí poslanci pozrú napríklad aj na hospodárenie mestských podnikov za rok 2013 a budú sa schvaľovať aj prevody pozemkov a nehnuteľností mesta. Na záver príde vystúpenie občanov mesta a diskusia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM