Rôzne

HLASUJTE: Zlatomoravecký jarmok je v plnom prúde. Ste s ním spokojní?

Prvý deň tradičného jarmoku sa blíži k svojmu záveru. Stovky ľudí z mesta a okolia už navštívilo túto najväčšiu kultúrnu udalosť Zlatých Moraviec. Ak ste ho už boli pozrieť aj vy, dajte nám vedieť, ako sa vám páčilo.

Ilustračný obrázok k článku HLASUJTE: Zlatomoravecký jarmok je v plnom prúde. Ste s ním spokojní?
Zdroj: Dnes24.sk

Kultúrna udalosť roka je tu! Zlatomoravecký jarmok začal v piatok ráno a potrvá do soboty obeda. Za ten čas si môžeme v centre nášho mesta prezrieť desiatky rozmanitých stánkov, v ktorých môžeme nakúpiť rozličný tovar od umeleckých výrobkov až po chutný burčiak. Okrem toho tu máme i poriadne bohatú dávku kultúry, kopec vystúpení v podobe spevu a tanca od viacerých zaujímavých umelcov, no nechýbajú ani tradičné jarmočné kolotoče.

Čítajte tiež: Mestskí policajti dvíhajú varovný prst: Na čo si treba dať na jarmoku pozor?

Počas piatka sme v centre mesta našli veľký dav ľudí, medzi ktorými boli Zlatomoravčania i ľudia zo širokého okolia. Priamo u nich sme zisťovali, ako sú s tohtoročným jarmokom spokojní. „Stánky sú fajn, zatiaľ som ale nič nekúpila okrem jedného pohárika burčiaku. Program kultúrny je ale trochu podľa mňa slabý. Inak som asi celkovo spokojná,“ povedala nám Zlatomoravčanka Silvia (29).

Spokojný s jarmokom bol aj Erik (32). „Všetko je tu OK. Jarmok, ako lusk, každý rok chodím,“ povedal. Na otázku či by tu niečo zmenil, odpovedal, že nie. Romana (21) nám však prezradila, že by zmenila kultúrny program. „Mohli tam dať nejakých známych spevákov, na mňa je tam príliš veľa folklóru. Inak mi tu nič nevadí,“ povedala.

Čítajte tiež: Jarmok v Zlatých Moravciach prinesie zmeny v doprave: Na čo všetko sa treba pripraviť?

Aký je váš názor? Ste spokojní s tohtoročným jarmokom? Dajte nám vedieť v našom hlasovaní, ktoré nájdete pod článkom. Vyberať môžete z viacerých možností.

Ste spokojní s priebehom a kultúrnym programom zlatomoraveckého jarmoku 2016?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM