Peter Klimant Rôzne

Hľadajú sa najúspešnejší športovci kraja: Pomôcť môžete aj vy

Aj tento rok Nitriansky samosprávny kraj ocení najúspešnejších športovcov, ktorí minulý rok ohúrili svojimi športovými výkonmi. O naj športovcovi môžete rozhodnúť aj vy, zašlite na zlatomoraveckú radnicu svoju nomináciu!

Ilustračný obrázok k článku Hľadajú sa najúspešnejší športovci kraja: Pomôcť môžete aj vy
Zdroj: TASR

Nitriansky samosprávny kraj bude už tradične oceňovať najúspešnejších športovcov nášho kraja za rok 2014. Podujatie sa bude konať pod záštitou predsedu Nitrianskeho samosprávneho kraja Milana Belicu a ceny by sa mali odovzdať 9. apríla v koncertnej sále župného domu v Nitre.

Oceňovať sa bude v kategóriách – jednotlivci seniori, jednotlivci juniori, kolektívy seniori, kolektívy juniori, zdravotne oslabení športovci, združenie technických a športových činností, tréneri a poslednou kategóriou je čestná cena za celoživotný prístup k športu.

Nominovaní športovci musia spĺňať určité kritéria. V roku 2014 museli získať pódiové umiestnenie na Majstrovstvách Slovenska, prípadne 1.,2.,3. alebo 4. miesto na Majstrovstvách Európy alebo Majstrovstvách sveta. Na nomináciu postačí i pokiaľ bol daný športovec účastníkom Olympiády.

Návrhy na ocenenie športovcov môžu podať všetci obyvatelia kraja . Návrh musí obsahovať meno a priezvisko športovca, fotografiu športovca v elektronickej podobe (zo športového zápolenia alebo na stupni víťazov), názov TJ alebo športového zväzu, adresu a telefónny kontakt a samozrejme dosiahnuté športové úspechy za rok 2014. Zlatomo­ravčania môžu svoje návrhy zasielať elektronicky do 13. marca na adresu nociarova@zlatemoravce.eu.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM