Adriana Blahová Iné športy

HANAKA DAY: Deň plný zábavy pre najmenších

Najúspešnejší klub nášho mesta – TK HANAKA organizoval minulý víkend akciu pod názvom HANAKA DAY pre tenistov, ich rodičov, ale i deti, ktoré by chceli začať s tenisom.

Najmenšie deti sa rozdelili do piatich tímov pod vedením skúsenejších tenistov. Draci, Exoti, Zelenáči, Transformeri a Supertenisti si vymysleli pokriky a pustili sa do súťaženia. Prvou disciplínou bolo hádzanie tenisovej loptičky do krabice. Nasledovali kopy do brany a golf s mini tenisovými loptičkami. Na záver musel každý člen tímu prejsť trasu s loptičkou na lyžičke za čo najkratší čas. Tímy bojovali, deti sa snažili a rodičia povzbudzovali. O hudbu sa postaral DJ Spirit. Na záver prebehlo vyhlásenie. Prví skončili Zelenáči. Ocenení však boli všetci. Pozvaní boli aj rodičia, ktorí si deň užili spolu s deťmi.

„Cieľom akcie bolo prilákať najmenšie deti, aby začali hrávať tenis, venovali sa športu. Bola určená deťom veku od štyroch do desiatich rokov, aby sme rozšírili základňu tých najmenších. Boli tu rôzne súťaže, v ktorých sme videli a hodnotili pohybovú úroveň detí,“ vysvetľuje organizátor akcie, Miroslav Paluška. Akcia sa zrealizovala pod záštitou VUC, ktorý na podujatie prispel.

Je to už štvrtý ročník HANAKA DAY. Myšlienka vznikla v členskej základni klubu. Týmto spôsobom prezentujú deťom klub, stretnú sa tu, spoznávajú sa medzi sebou, vidia ako to všetko funguje. Súčasťou programu bola aj prezentácia klubu – teda jeho história, najúspešnejší hráči, súťaže, ktoré domáci tenisti hrajú. **TK HANAKA sa stal najúspešnejším klubom Zlatých Moraviec na oceňovaní najlepších športovcov za rok 2011. **

HANAKA DAY: Deň plný zábavy pre najmenších
1
Galéria
hanaka day
13
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM