Adriana Blahová Iné športy

GJK žije volejbalom: Víťazstvo mu však vzala Obchodná akadémia!

Volejbalový turnaj organizovaný na počesť dňa študentstva má na Gymnáziu Janka Kráľa svoje čestné miesto a dlhodobú tradíciu. Podujatia sa zúčastnili všetky okolité školy. Hlavnou organizátorkou je pedagogička Viera Mihálková.

Ilustračný obrázok k článku GJK žije volejbalom: Víťazstvo mu však vzala Obchodná akadémia!
Foto: Adriana Blahová

„Keďže skupiny sa losovali, vytvorila sa herne jedna slabšia a jedna silnejšia skupina. Naše hráčky z A a B družstva tak hrali proti sebe v jednej skupine," zhodnotila organizátorka.

Ako sa držali hráčky v jednotlivých zápasoch? „Dievčatá po prehratom zápase 2:1 s Obchodnou akadémiou obsadili druhé miesto v skupine a hrali o 3. – 4. miesto. Hráčky predviedli pekný a kvalitný volejbal. Škoda toho druhého prehratého setu, pretože bol dobre rozohraný,“ pokračuje pedagogička Mihálková.

Na turnaji sa vytvoril aj C- tím. „Tento tím tvorili naše prváčky, ktoré mali svoju premiéru. Patrí im pochvala a obdiv za skvelo zvládnutý zápas," prezradila organizátorka a trénerka v jednej osobe.

Víťazom sa stala Obchodná akadémia. „Hoci vyhrali, myslím si, že sme pre nich vyrovnaným súperom. Hráčky nášho družstva však urobili viac vlastných chýb. Súper bol útočnejší na podaní," ohodnotila výkony svojich zverenkýň Mihálková.

Športové aktivity na Gymnáziu sa však týmto turnajom neskončili. O týždeň na to sa odohral turnaj medzi profesormi a žiakmi školy. Mladá krv tento rok zvíťazila a profesori odišli ako porazení.

Sixtína Ferencová/moravce24

Turnaj GJK
8
Galéria
Foto: Adriana Blahová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM