Veronika Kalinová Krimi

FOTO z akcie zlodejov-smoliarov: Do bandasiek prečerpali 200 l nafty, okolo však išli policajti!

Štyria mladíci zo Zlatomoravského okresu sa podľa polície pokúsili o krádež nafty z nádrží dvoch bagrov neďaleko Mochoviec. Skončili však v rukách mužov zákona.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z akcie zlodejov-smoliarov: Do bandasiek prečerpali 200 l nafty, okolo však išli policajti!
Zdroj: Policajný zbor SR

Podľa polície štvorica mladých mužov z Červeného Hrádku v utorok okolo 20-tej hodine nelegálne vstúpila do areálu skládky odpadu neďaleko Mochoviec. „Muži preskočili bránu oplotenia a z nádrží dvoch bagrov pomocou hadice odčerpali spolu asi 210 litrov nafty do prinesených bandasiek,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Okoloidúca policajná hliadka z Kalnej nad Hronom zaznamenala pohyb v areáli skládky odpadu. Keď podľa polície mladíci spozorovali blížiace sa policajné auto, snažili sa z miesta uniknúť, no to sa im však nepodarilo. „Policajná hliadka všetkých podozrivých mužov na mieste zadržala a predviedla na oddelenie polície,“ pokračovala Čuháková.

Predvedená štvorica mladých mužov vo veku od 20 do 27 rokov z Červeného Hrádku bola obvinená z prečinu krádeže. „Muži budú stíhaní na slobode,“ dodala na záver krajská policajná hovorkyňa.

Nočná krádež nafty pri Mochovciach
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM