Peter Klimant Šport

FOTO: Na Countrycross Skýcov zavítal Štefan Svitko. Známy pretekár nenašiel premožiteľa

Neďaleko Moraviec sa konal motoristický sviatok. Machri na dvoch kolesách z celého Slovenska sa predviedli na dvojdňových pretekoch Countrycross Skýcov. Súťaže sa zúčastnil i známy jazdec Štefan Svitko. Pozrite si to.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Na Countrycross Skýcov zavítal Štefan Svitko. Známy pretekár nenašiel premožiteľa
Zdroj: Dnes24.sk

Náš okres zažil počas víkendu veľkú motocrossovú udalosť pod názvom CountryCross 2015 Skýcov-Košariská. Jedná sa o dvojdňový pretek, ktorý organizuje Motocross klub Skýcov. Jazdci sa vybláznili na 10 kilometrov dlhej motocrossovej dráhe za obcou Skýcov.

V chladnom a ufúkanom počasí sa predstavilo niekoľko desiatok pretekárov zo Slovenska a Česka, medzi ktorými nechýbal ani známy jazdec Štefan Svitko. Ten sa stal suverénne najlepším jazdcom celých pretekov. V oba dni získal plných 25 bodov. V sobotu za ním finišovali Marek Haviar a Robo Kapajčík. V nedeľu sa hneď za Svitka postavil Miro Ševela a následne Jaro Štrbek, ktorý musel v sobotu pre technické problémy s motorkou odstúpiť.

Pretek bol rozdelený na niekoľko kategórií. Zajazdili si i veteráni, juniori a pripravená bola i špeciálna hobby disciplína. Okrem pohľadu na parádne jazdy si diváci užili i kultúrny a spoločenský program. Nechýbala ani autogramiáda so Štefanom Svitkom.

Pozrite si fotky z autogramiády i samotných pretekov v našej priloženej fotogalérii.

Čítajte tiež:

Obrovská pocta pre športovkyňu z Moraviec: Za svoju činnosť získala ocenenie od olympijského vý­boru

Foto: Obec Skýcov

Nadupané mašiny a poriadna adrenalínová jazda: Neďaleko Moraviec sa predviedli m
19
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM