Kristína Striešková Iné športy

Finále Hokejbalu 2010/2011

Ako vlani, tak aj tento rok sa vo finále stretli „starí známi“ – mužstvo Benetton, niekoľkonásobný majster, najúspešnejšie mužstvo z pohľadu počtu titulov, a proti nim „večne druhý“ Lemons, ktorý chcel zlomiť finálové prekliatie a konečne zdvihnúť po

Po prvom finálovom zápase mohli byť spokojnejší hráči Lemonsu, keď triumfovali 5:4 po samostatných nájazdoch a ujali sa vedenia 1:0 v sérii, ktorá sa hrala na tri víťazné zápasy. Druhé finálové meranie síl vyšlo lepšie v prospech Benettonu, ktorý po dobrom výkone vyhral 2:1 a vyrovnal stav série na 1:1.

Tretí zápas mohol nakloniť misky váh na jednu či druhú stranu, čo mohlo mať rozhodujúci vplyv na konečný výsledok série, preto k tomuto zápasu pristupovali obe mužstvá s veľkou vážnosťou. Výsledok 5:2 prospech Lemons znamenalo opäť vedenie 2:1 na zápasy a nakoniec sa ukázal ako rozhodujúci. Posledný krok býva najťažší, a nebolo to inak ani v tomto prípade, keď po tvrdom boji vydoloval Lemons chudobné víťazstvo 2:1 a do svojej zbierky tak získal 4.titul majstra Zlatomoraveckej hokejbalovej ligy, k čomu mu blahoželáme!

Autor: Štefan Vaňo

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM