Kristína Striešková Kultúra

Festival Hope and Chance: Zábava aj pomoc zvieratám!

Úspešný benefičný projekt na podporu a zlepšenie podmienok pre zvieratá chystá po nultom ročníku rozšírenie myšlienky o kastračný program. V celodennom pestrom programe festivalu si na svoje príde každý. Príďte sa zabaviť a podporiť dobrú vec!

Čisto benefičná akcia, v ktorej všetci účinkujúci vystupujú bez nároku na honorár, uvádza po nultom ročníku ešte kvalitnejšiu odvetu.

„Projekt Hope and Chance vznikol v prvom rade s myšlienkou pomôcť útulku v Zlatých Moravciach. Mal podporiť zlepšenie podmienok pre zvieratá. Postupom času sa ale táto myšlienka rozšírila o kastračný program a pomoc všade tam, kde je potrebná. Kastračný program by sme chceli spustiť v priebehu najbližšieho roka a na tento projekt je venovaný aj celý výťažok z akcie," oboznamuje jeden z organizátorov festivalu, Filip Minár.

Projekt, pre ktorý je akcia zorganizovaná, je vo svojej podstate jedinečný. Na Slovensku ani v Čechách sa zatiaľ nekonal celoplošný kastračný program. Mohol by vyriešiť problémy s túlavými a vyhodenými psíkmi na uliciach v každom meste, alebo v obci.

Hope and Chance je putovný festival, ktorý je zameraný na dobrú vec. Organizátori podujatia Diana Truchlíková a Filip Minár informujú aj o bohatom programe, kde si na svoje prídu nielen rodiny s deťmi v doobedňajších hodinách, ale aj všetci mladí vo večerných hodinách. [color=#ff0000] [size=14]Celý festival svojpomocne[/si­ze][/color] O veľkom záujme organizátorov pomôcť nechceným zvieratám svedčí aj svojpomocná realizácia celého festivalu. „Posúvame sa vpred bez podpory, bez prostriedkov a úplne svojpomocne. Snažíme sa obsadiť interpretov, ktorým nie je táto situácia ľahostajná a sú ochotní pomôcť. Festival by sme chceli zaviesť ako každoročnú udalosť, pričom dúfame, že sa nám podarí vyzbierať financie na začatie tak veľkého projektu."

[color=#0000ff]­Festival sa koná 21.júla 2012 na amfiteátri v Zlatých Moravciach a štartuje už o 12.00hod![/co­lor]

Účasť na prvom ročníku festivalu zatiaľ potvrdili : DNA Ens Jadro Veci Malý Priestor Absolut StoiČoStoi Bačova fujara Smola a hrušky Revolúcia Suvereno PNS Vladis Kali

Tak neváhajte a podieľajte sa aj vy na správnej veci!

Súvisiaci článok: [link=http://www­.moravce24.sk/clan­ky?extend.94239_Be­neficny-koncert---HOPE-AND-CHANCE]Benefičný koncert – HOPE AND CHANCE[/link]

Hope_and_chance_2012
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM