Peter Klimant Futbal

Európsky šampionát žien sa blíži: V Moravciach je pripravený je zaujímavý sprievodný program

V našom meste sa počas júla odohrajú niektoré zápasy finálového turnaja 15. európskeho šampionátu žien do 19 rokov. Pri tejto príležitosti je pripravený i zaujímavý sprievodný program. O čo ide?

Ilustračný obrázok k článku Európsky šampionát žien sa blíži: V Moravciach je pripravený je zaujímavý sprievodný program
Zdroj: Dnes24.sk

Vrcholové podujatie ženského futbalu – majstrovstvá Európy hráčok do 19 rokov, sa začína už od budúceho týždňa a potrvá do konca mesiaca. Konať sa bude na Slovensku. Organizátori vybrali za zápasové dejiská štyri mestá – Senica, Myjava, Senec a Zlaté Moravce.

Kedy presne a aké zápasy sa budú konať v našom meste si môžete pozrieť v prehľadnom rozpise TU. Organizátori si však okrem zápasov pripravili pre návštevníkov v jednotlivých mestách, kde sa šampionát koná, i rôzne zaujímavé sprievodné podujatia.

Keďže sa niektoré zápasy konajú aj priamo v Zlatých Moravciach, tešiť sa môžeme i na spomínané sprievodné podujatia. Podľa vyjadrenia Slovenského futbalového zväzu (SFZ) bude v Moravciach na štadióne FC ViOn pripravená špecialitka s názvom „Funzóna pre deti a mládež do 13 rokov“. „Vítaní sú všetci, malí i veľkí, chlapci aj dievčatá na rôzne súťaže, aby sa prišli zabaviť futbalom, malým futbalom, vzorovým tréningom pod vedením mládežníckych trénerov CFT Academy, pre najmenších rôzne nafukovacie aktrakcie , takže zapojiť by sa mali (mohli) aj deti z materských škôl,“ píše sa na webe SFZ.

Ako SFZ ďalej uviedol, odmenou pre všetkých budú suveníry od SFZ, vrátane podpisových kariet reprezentantov či vstupeniek na zápasy majstrovstiev Europy žien do 19 rokov.

Funzóna pre deti a mladež do 13 rokov, časy konania:

  • 19. júla 2016 od 14:30 do 17:45
  • 22. júla 2016 od 14:30 do 17:45
  • 25. júla 2016 od 14:30 do 16:45 (nasleduje zápas Nórsko – Slovensko)

Môže vás zaujímať:

Futbalová udalosť v našom meste: Európsky šampionát žien do 19 rokov sa bude hrať aj v Moravciach

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM