Správy

Dôležitá informácia pre milovníkov kníh: Mestská knižnica plánuje letnú pauzu

Pokiaľ ste pravidelným návštevníkom Mestskej knižnice v Zlatých Moravciach, zbystrite pozornosť. Knižnica už čoskoro zavrie svoje brány, a to hneď na niekoľko týždňov.

Ilustračný obrázok k článku Dôležitá informácia pre milovníkov kníh: Mestská knižnica plánuje letnú pauzu
Zdroj: Krajská knižnica Karola Kmeťka

Mestská knižnica Zlaté Moravce, ktorá sídli na Robotníckej ulici, už čoskoro pre čitateľov zavrie svoje brány. Netreba však podliehať panike, pôjde len o dočasnú, letnú pauzu.

„Mestská knižnica v Zlatých Moravciach oznamuje, že bude od 3. júla do 15. septembra 2017 zatvorená z dôvodu inventarizácie knižničného fondu,“ informuje vedenie zlatomoraveckej mestskej knižnice.

Fond mestskej knižnice v Zlatých Moravciach má univerzálny charakter. Obsahuje literatúru pre deti a mládež, tiež literatúru odbornú a beletriu pre dospelých. V súčasnosti má mestská knižnica vo svojom fonde viac ako 34 500 kníh a zviazaných periodík a 190 audiovizuálnych dokumentov.

Knižnica taktiež pravidelne pripravuje rôzne akcie. Sú to napríklad literárne hodiny k výročiam spisovateľov, rozprávkové hodiny a informatické prípravy pre žiakov základných a stredných škôl. Okrem týchto podujatí knižnica organizuje aj autorské besedy.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM