Kultúra

Všetko pre dokonalú svadbu: Nechajte sa inšpirovať na špeciálnej výstave

Všetko pre dokonalú svadbu nájdu návštevníci nitrianskeho výstaviska Agrokomplexu v dňoch 25. a 26. januára. V pavilóne M4 sa uskutoční 4. ročník výstavy Svadobné dni a Beauté 2013, na ktorej predstavia svoju tvorbu nielen módni návrhári, ale aj renomovaní kaderníci či vizážisti.

Ilustračný obrázok k článku Všetko pre dokonalú svadbu: Nechajte sa inšpirovať na špeciálnej výstave
Zdroj: Dnes24.sk

Súčasťou výstavy bude módna prehliadka Róberta Bartolena PURELY spojená s premiérou jeho novej kolekcie svadobných kytíc, súťaž kaderníkov a vizážistov Naj nevesta, súťaž floristov či svadobná maľba na telo, ktorú predvedie výtvarníčka Beáta Bieleschová. Exkluzívna prehliadka kvetinovej a účesovej tvorby bude v tomto roku inšpirovaná motívmi zo známych rozprávok Ľadová kráľovná, Snehulienka a sedem trpaslíkov, Šípková Ruženka, Karkulka či Popoluška.

Návštevníkom sa v súťaži celebrity look-alike predstavia dvojníci Amy Winehouse, Marilyn Monroe i Michaela Jacksona. Pochutnať si môžu na rovnakých vínach, ktoré boli na svadobnom stole princa Wiliama a Kate, informovala hovorkyňa organizátora výstavy Agrokomplex – Výstavníctvo Alexandra Hečková. Počas celého podujatia bude návštevníkom k dispozícii bezplatné fotoštúdio, líčenie a poradenstvo.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM