Samospráva

Dobrá správa pre turistov: Informačná kancelária mesta je znovu otvorená

V Zlatých Moravciach opäť funguje turistická informačná kancelária. Svoju činnosť obnovila po zimnej prestávke, počas ktorej prevzalo jej agendu Mestské stredisko kultúry a športu, ktoré sídli v priestoroch zlatomoravského kaštieľa.

Ilustračný obrázok k článku Dobrá správa pre turistov: Informačná kancelária mesta je znovu otvorená
Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovalo vedenie nášho mesta, po zimnej prestávke v apríli obnovila svoju činnosť zlatomoravecká Informačná kancelária, ktorá sa nachádza na Námestí Andreja Hlinku. Jej prevádzkovateľom je Mestské stredisko kultúry a športu. Otvorená je v pracovných dňoch od 8.00 hodiny do 16.00 hodiny.

„Kancelária sa počas zimných mesiacov pravidelne zatvára, nakoľko je problém vykúriť dané priestory a zabezpečiť tak vhodné pracovné prostredie pre jej zamestnankyne. Počas zimnej prestávky prácu informačného stánku z námestia vždy supluje kancelária MSKŠ, ktorá sídli v budove Kaštieľa Migazziovcov,“ informoval magistrát. Kancelária by mala byť otvorená do septembra tohto roka.

Ľudia si v kancelárii môžu zakúpiť šálky, magnetky, perá a rôzne iné darčekové predmety s erbom mesta. „Turisti tu taktiež nájdu všetky potrebné informácie, či už ohľadom turistických zaujímavostí a kultúrnych akcií alebo možností ubytovania v Zlatých Moravciach,“ dodáva mesto.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM