Tlačové správy

Dobrá správa pre gazdinky v Zlatých Moravciach: V meste otvorili obchod s čapovanou bio drogériou

Doma sa bez čistiacich prostriedkov nezaobídeme. Preto poteší, ak na nich môžeme aspoň trochu ušetriť. Ako by sa vám páčilo, keby ste si aviváž, saponát na riad alebo gél na pranie jednoducho načapovali a len toľko, koľko naozaj potrebujete?

Ilustračný obrázok k článku Dobrá správa pre gazdinky v Zlatých Moravciach: V meste otvorili obchod s čapovanou bio drogériou
5
Galéria
Zdroj: PR

Snáď každá duša, ktorá doma trávi určitý čas upratovaním, vie, koľko stoja čistiace prostriedky. Už aj do Zlatých Moraviec dorazilo veľmi efektívne riešenie, ako šetriť nielen svoju peňaženku, ale aj prírodu. Hovoríme o čapovanej bio drogérii. Áno, dobre čítate – čapovanej.

Ako to vlastne funguje?

Veľmi jednoducho. Prídete do predajne Delizia v Zlatých Moravciach so svojou fľašou (alebo vám fľašu dajú na predajni) a predavač vám do nej natankuje, čo potrebujete a koľko potrebujete. Fľaša sa odváži, a čo je najlepšie, platíte len za toľko, koľko ste načapovali. Nie ste tak nútení kupovať vopred určené a obmedzené balenia ako v obchode či drogérii.

Zákazníci ocenia dozaista aj to, že oproti bežným obchodom či drogériám má Delizia v Moravciach aviváže a pracie gély v rovnakých vôňach.

Šetríte peniaze a správate sa ekologicky

Tým, že svoj požadovaný prostriedok tankujete vždy do tej istej fľaše, nevznikajú náklady na výrobu ďalších, ako ani na reklamu, dovoz a v konečnom dôsledku ani na samotnú recykláciu. Navyše, rozlievané výrobky Delizia sú vysoko koncentrované, takže na vyčistenie, pranie i umytie vám stačí polovičné množstvo.

Produkty sú vhodné aj pre použitie v činnosti, kde sa vyžaduje systém riadenia HACCP, teda reštauračné zariadenia, firmy, školy, inštitúcie verejného sektoru, … Milovníkov živých tvorov poteší aj fakt, že bio čapovaná drogéria Delizia nie je testovaná na zvieratách.

Vyberáme pre vás…

  • Prací gél Spring Flowers 1.98 eur/kg
  • Aviváž Spring Flowers 1.70eur/kg.
  • Prostriedok na riad Red Fruits (alebo citrón) za 1.98eur/kg
  • WC gél 2.29eur/kg
  • Prostriedok na čistenie rúr na pečenie za 2.59eur/kg
  • Prostriedok na antikor za 3.18eur/kg

Info nájdete na Facebooku.

Kontakt:
Delizia Zlaté Moravce
Hviezdoslavova 40/A
95201 Zlaté Moravce
tel.: 0902 350 462

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Dobrá správa pre gazdinky v Zlatých Moravciach: V meste otvorili obchod s čapova
5
Galéria
Zdroj: PR
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM